Prezes schodzi ze świecznika do roli szarej eminecji

Link w opisie

Ciekawe również skąd ta zmiana? Zdrowie męczące obowiązki nie chęć do firmowania czegokolwiek oficjalnie? Może wszystko po trochu? Rzekomo chodzi o przygotowanie do wyborów ale nie do końca chce mi się w to wierzyć i sądzę że są jeszcze jakieś inne powody No i ciekawe co na to Ziobro ostatnim razem spekulacje mówiły że został wicepremierem by go pilnować…

3 polubienia

W rządzie Morawieckiego…!!! Ale się obśmaiłem…

5 polubień

Nikt nic? Tylu tu politykerów…@Devil @okonek @Szczery_do_BULU

Mimo wszystko Morawiecki ma juz mocna pozycje przy Kaczynskim.mysle ze nie chodzi go pytac o byle co xD Powiedzialbym nawet ze sa na rowni.

A ja to co ? Devil to tylko nudne slogany puszcza :rofl:

1 polubienie

Dobra przyznaje zapomniałem o tobie nie mogę się przyzwyczaić do tego nowego nicku

1 polubienie

O jak milo XD

1 polubienie

Ziobro nic na to i będzie grzeczny co najmniej do wyborów. Ma swój rozum i wie, że do władzy nie dojdzie inaczej niż na plecach Kaczyńskiego… :wink:

2 polubienia

Nadal pozostanie naczelnikiem i to jest dla ciemnego ludu najważniejsze.

2 polubienia

Póki co, W PiS i całym rządzie oprócz Kaczyńskiego nikt do powiedzenia nic nie ma. Gowin próbował. Podobnie było w PO, gdzie niepodzielnie rządził Tusk.

2 polubienia

image

1 polubienie

Mateuszek Kłamczuszek ma szczęście że w rzeczywistości nie rosną tak nosy jak się kłamie bo jemu urósł by już do Chin jak nie do Australii

1 polubienie

Ziobro bywa nieobliczalny, wystarczy jakas dobra akcja, gdzie szeryf “sie wykaze” i mu notowania wzrosną.

2 polubienia

Mam nadzieje, ze ma w szafie jakas kiecke po sp. pamieci matce, zeby sie za nia schowac?
Ida ciezkie czasy, lepiej zamelinowac sie na Nowogrodzkiej i rzadzic z tylnego siedzenia.
Tego juz sie nauczyl.

2 polubienia

Ja stawiam na most do Ksiezyca :joy_cat:

1 polubienie

Prezes mógłby dzięki temu łatwiej księżyc ukraść jak by miał taki most po raz drugi tylko kto miałby być wspólnikiem Sasin,Morawiecki może Rydzyk?

1 polubienie

Jak ksiezyc w nowiu to sam uporadzi…

1 polubienie

Nie no bez przesady. Tusk byl szefem wszystkich platformersow i szefem calego koalicyjnego rzadu przez 7 lat… Kaczynski moze i jest najwyzej w hierarchi pisowcow, ale przeciez nie odpowiada ze wszystkie dzialania rzadu a Morawiecki juz tak. Przeciez na pewno wiekszosc dzialan rzadu przechodzi nawet bez wiedzy kaczynskiego. No moze i on ma decydujacy wplyw jezeli chodzi o dobor ministrow, ale bardzo duzo do powiedzenia ma juz Morawiecki jako druga osoba w pisie… Przeciez to nie kaczynski odpowiada za dzialania Czarnka, to nie on decydowal o zakupie respiratorow. Nie on mial wplyw na rodzaj obostrzen cowidowych, to nie jego wymysl zeby kupic sobie nowe zabawki f35 itp…

A gowin nie probowal miec cos do powiedzenia tylko sie nie zgadzal…

Kaczynski moze jedynie nakreslac kierunek działań jako ze jest szefem pisu.