Prezes szaleju sie najadł?

A ja jakoś w ziołowych nie gustuję. Wolę owocowe - na przykład z rajskich jabłuszek. Nie wiem jaki rosyjski pijok ją wymyślił. Bo Akeksiej Imbirowy to taką imbirowa z cytryną. Palce lizać. :smiling_face:

2 polubienia

Do każdej herbaty dolewam syrop imbirowo - cytrynowy. Pycha!

3 polubienia

A ja ostatnio piłam herbatę z płatków róż z imbirem i cytryną. Przepyszna. :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Z imbirem i cytryną każda jest pyszna. Nawet czystek. :smiley:

2 polubienia

Ludzie wszystko potrafią ukraść. Do mieszkania mojego kumpla się włamali i ukradli dwie muchy, nic więcej.
Na posterunku policjantom koleś się tłumaczył, że jedynie mu dwie muchy zginęły. Tak więc odkwaszacze też mogli ukraść …

2 polubienia

To ta róża pyszności nadawała. Zapaliłam się do robienia konfitury różanej. :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Pewnie to były muchy z nosa.
Mucha - muszka. :smiling_face:

2 polubienia

To z Ciebie gospocha pełną gębą :smiley:

2 polubienia

Wiem, że jedna była niebieska a druga zielona, taką informację na temat zaginionych much podał policjantom. No i latały, więc to nie były nosowe owady.

3 polubienia

Zadziwię sama siebię jeśli zrealizuję ten plan. Tylko dziką różę muszę namierzyć.

1 polubienie

Cztery lata temu postanowiła rozwinąć skrzydła i “stanąć po swojej stronie”. Rzuciła pracę w korporacji, by od zera zbudować własną markę modową “Mucha Nie Siada”. - Najtrudniejsze było dla mnie pierwsze pół roku. Wszystko było nowe i wielu rzeczy musiałam się nauczyć - opowiada Kaśka Mucha.

2 polubienia

Kryzys jest, więc dzika róża nawet jak jest, to bez róży.

2 polubienia

Czyli mucha nie zaginęła tylko poszła na swoje.

1 polubienie

Ale płatki są niezbędne do konfitury. Nie można jej zrobić z samego cukru.

2 polubienia

Minister Moskwa: Trudno zrozumieć, dlaczego tłumaczy się Polakom, że jest im źle. - Nie potrafię zrozumieć, nawet w takim wymiarze ludzkim, dlaczego się ludzi dołuje

1 polubienie

One latały tylko wtedy, gdy ktoś nimi rzucał, bo to była mucha dla pana młodego i jego drużby. Następny potrzebujący damskiej opieki żenił się i włamał się po muchę.

3 polubienia

Ten trop jest bardzo prawdopodobny. Panowie młodzi są bardzo potrzebujący much.

2 polubienia

To daj do tego cukru mirabelki oraz szczaw! :wink:

2 polubienia

…to mucha nie siądzie :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Bo się będzie tego smaku bała! :smiley:

2 polubienia