Prezes wydrukował sobie zabawke?

…tylko nie oni umierają a społeczeństwo po trochu. Pewnie chodzi o reanimację ZUSu. Tylko nie wiem po co te chore dzieci mają się rodzić, bo tu nawet nie ma interesu ekonomicznego :frowning:

1 polubienie

Jak to nie? Pogrzeby, msze, poczucie winy, bo Bog pokaral… To jest forma zniewolenia.
Ale jednoczesnie wyniszczenia narodu.
Bo wiele dzieci z wadami rozwojowymi przeżywa i wtedy dopiero jest horror - i dla nich, i dla bliskich.
Nie jestem zwolenniczka eugeniki, ale rowniez tego rodzaju terroryzmu panstwowo-ideologicznego.
Nastepuje stopniowe ubezwłasnowolnienie kobiet. Bo te Godki, Kempy, Szydła trudno nimi nazwac.
Nie chodzi o wyglad, a mentalnosc.

2 polubienia

Czyzbys szedl z duchem czasow i swoja drukarnie mikroksiazeczek uzupelnial o nowy asortyment produkcji? :joy:

Są już nowe wersje:

A w planach wersje z Dziwiszem i Jędraszewskim – oczywiście grube nominały!

2 polubienia

Co tam dwie dychy. Jest pięć stów. Złoty, kwadratowy złocisz.

TU, mimo że Lech Kaczyński na tej kwadratowej monecie jest z twarzy podobny zupełnie do nikogo, można TANIO monetę nabyć.

2 polubienia

Wychodzi dużo drozej niz zloty złom?

1 polubienie

Ta moneta wchodzi do obiegu, a nie wychodzi. :rofl:

Daj spokój, paskudne to…

A Najman gdzie?

Hitem bedzie Suski w stroju carycy.

Suski to przewidziany jest jako matrioszka :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nieeee. Jeden Suski wystarczy…
image

Rzucili się na te banknoty jak nie wiem na co

obraz

1 polubienie

Daj spokój. Pismaki bzdury piszą. Tak jak w biedronce ludzie się bili o testy na covid. A tak na prawdę nikt tego nie chciał.

3 polubienia

To dzisiejsze “dziennikarstwo” szkoda gadać…teraz spojrzałem o2 ich informacje rzeczywiście są wiele warte

2 polubienia

Przeciez dzis nie 1 kwietnia?

Poczytaj nagłówki TVP tam to codziennie jest 1 kwietnia

Cos wiem. Moj udomowiony moher nie moze się zdecydowac kto bardziej winny, że Polskę ze wschodu dzikie hordy szturmują. Putin czy Tusk z opozycją?
Kiedys bylo prościej. Wszystkiemu byli winni Zydzi i komuchy.

1 polubienie

Nominały z PRL z Janem Pawłem II kupowano za miesięczną średnią krajową. Dziś chodzą po 15 zł.

2 polubienia

Podobnie jest niestety ze znaczkami.Przy czym spadek cen jest czasem znacznie bardziej dramatyczny.

2 polubienia