…tylko nie oni umierają a społeczeństwo po trochu. Pewnie chodzi o reanimację ZUSu. Tylko nie wiem po co te chore dzieci mają się rodzić, bo tu nawet nie ma interesu ekonomicznego
Jak to nie? Pogrzeby, msze, poczucie winy, bo Bog pokaral… To jest forma zniewolenia.
Ale jednoczesnie wyniszczenia narodu.
Bo wiele dzieci z wadami rozwojowymi przeżywa i wtedy dopiero jest horror - i dla nich, i dla bliskich.
Nie jestem zwolenniczka eugeniki, ale rowniez tego rodzaju terroryzmu panstwowo-ideologicznego.
Nastepuje stopniowe ubezwłasnowolnienie kobiet. Bo te Godki, Kempy, Szydła trudno nimi nazwac.
Nie chodzi o wyglad, a mentalnosc.
Czyzbys szedl z duchem czasow i swoja drukarnie mikroksiazeczek uzupelnial o nowy asortyment produkcji?
Co tam dwie dychy. Jest pięć stów. Złoty, kwadratowy złocisz.
TU, mimo że Lech Kaczyński na tej kwadratowej monecie jest z twarzy podobny zupełnie do nikogo, można TANIO monetę nabyć.
Wychodzi dużo drozej niz zloty złom?
Ta moneta wchodzi do obiegu, a nie wychodzi.
Daj spokój, paskudne to…
A Najman gdzie?
Hitem bedzie Suski w stroju carycy.
Suski to przewidziany jest jako matrioszka
Nieeee. Jeden Suski wystarczy…
Rzucili się na te banknoty jak nie wiem na co
Daj spokój. Pismaki bzdury piszą. Tak jak w biedronce ludzie się bili o testy na covid. A tak na prawdę nikt tego nie chciał.
To dzisiejsze “dziennikarstwo” szkoda gadać…teraz spojrzałem o2 ich informacje rzeczywiście są wiele warte
Przeciez dzis nie 1 kwietnia?
Poczytaj nagłówki TVP tam to codziennie jest 1 kwietnia
Cos wiem. Moj udomowiony moher nie moze się zdecydowac kto bardziej winny, że Polskę ze wschodu dzikie hordy szturmują. Putin czy Tusk z opozycją?
Kiedys bylo prościej. Wszystkiemu byli winni Zydzi i komuchy.
Nominały z PRL z Janem Pawłem II kupowano za miesięczną średnią krajową. Dziś chodzą po 15 zł.
Podobnie jest niestety ze znaczkami.Przy czym spadek cen jest czasem znacznie bardziej dramatyczny.