Bez zakazu oszukańczych szczepień i debilnego in vitro, które wydoją podatników, to nie warto na taką lewicę oddać nawet 1 głosu.
Biedna czy nie, to nie jest ważne. Istotne że nie ma takiego hasła którego pis nie użyje jeśli byloby popularne. Ta partia to moherowy komunizm. Dlatego tak dobrze tam towarzyszom takim jak Piotrowicz. Kościół i religia to dla nich tylko narzędzia.
Ej…Ale zwiazki partnerskie to też,a nawet przede wszystkim, związki hetero…
Ja też. Dlatego to podkreślam. Mnóstwo ludzi w Polsce tak żyje i partia ich wyklucza i utrudnia codzienność w imię walki ze zmyślonymi potworami.
Już zrozumiałem. Na myśli miałem tylko homoseksualne.
Wiesz, jedni mają Piotrowiczów, inni Mazgułów. Czy jest jakaś czysta partia? czysty polityk?, taki, któremu ufasz? Ja nie znam
Bardziej mi chodzi o otwarcie Wam oczu na rzeczywiste dzialania a nie określanie siebie.
Partia mówi że jest prawicowa… wprowadza socjalne dopłaty do wszystkiego, podatkami dociska żeby mieć na socjal, przedsiebiorców ma za wroga i zlodziei, chce centralnie sterowanej gospodarki i gardzi samorządami. To gdzie ona jest prawicowa poza chodzeniem do kościoła? Niby narodowa…ale naród to tylko ich zwolennicy.
PO nazywali liberałami… a niby czym sie ono różni od Pis? Tym że mniej ludzi na stanowiska powpychali… i że mieli jakąkolwiek politykę zagraniczną? Poza tym bardlzo podobne.
Paradoksalnie dzisiejsza lewica jest centrolewicą tak jak PO. Pis jest lewicową lewicą. Dlatego SLD zniknęła z teatru działań politycznych.
Widzi mi sie, ze czysta partia lub polityk to sa sprzecznosci. Polityka to choroba brudnych rak. Jest tylko kwestia czy ktos tarza sie w g… czy talko wdeptuje. To takie moje przemyslenie na stare lata…
Tragedia. Wiele z punktów to pretekst do kolejnych ostrych sporów w społeczeństwie i praktycznie nie możliwych do przeprowadzenia w obecnym etapie rozwoju naszego społeczeństwa. Kolejne konflikty nie są nam teraz potrzebne. Następna część to postulaty pod publuikę głównie swego elektoratu. Z kolei zabrakło wielu ważnych kwestii jak choćby reformy w służbie zdrowia czy armii. Ot, taki program na przeczekanie. Jestem na nie.