Program lewicy. Co myślicie?

Gumowy tez nie ma blisko do ciebie?

1 polubienie

:rofl: Nie

1 polubienie

Trochę bliżej, niż Ty.

1 polubienie

Przecież związki partnerskie dotyczą obu płci. Heteroseksualne też masz gdzieś?

Jednopłciowe miałem na myśli, bo o te chodzi praktycznie. Dla mnie to temat neutralny jest. Nie interesuje mnie. Są o wiele poważniejsze sprawy, które należy załatwić.

W Polsce to nie program… tylko pogrom lewicy. SLD jest tak skończone że liczy tylko na Zandberga i Biedronia. Raczej się nie zanosi na zmiany, bo rządzi lewica katolicka. Pis ukradło jej wszystkie hasła, wiec lewica musi iść z LGBT i antyklerykalizmem… a Pisowi to na rękę bo oni to obrócą w zagrożenia. Zobaczcie jak pojmujecie związki partnerskie? Dokładnie tak jak pis… a pewnie 90 procent związków partnerskich jest heteroseksualnych… ma dzieci, kredyty…

4 polubienia

Związki partnerskie (także te jednoplciowe) powinny być zalegalizowane.
Nie wiem jak to jest regulowane w Polsce, ale w Germani zarejestrowany związek partnerski (także ten jednopłciowy) traktowany jest na równi ze związkiem małżeńskim. Partnerzy mają ulgi podatkowe, wspólnie mogą wziąć kredyt, itp.

2 polubienia

Podobnie i w innych zachodnich krajach. Ja w ogóle nie rozumiem, dlaczego tak jeszcze w Polsce nie jest? Co to ma wspólnego z polityką?

3 polubienia

Kościół łapę twardo trzyma.

1 polubienie

Bo wtedy ludzie byliby równi… a partie budują na konfliktach społecznych… jak Lenin.

3 polubienia

Odklejenie tej łapy, to najlepszy punkt tego programu.

2 polubienia

Program, a jego realizacja, to dwie zupełnie odmienne rzeczy.

Programy piecioletnie w PRL do tej pory nie zostały zrealizowane.

.a przecież pomagalismy wszyscy.

3 polubienia

Otóż to.

Ja mam blisko do Ciebie @ata-ata.
Od 30 lat Hamburg okupuję. :sunglasses:

1 polubienie

Żebym to wcześniej wiedział. Niejednokrotnie nocowałem w Hamburgu.

1 polubienie

Ja, w przeciwieństwie do Ciebie, wielokrotnie.

.choć niektóre noce były mocno nieprzespane. :laughing:

1 polubienie

Pis ukradlo wszystkie hasła :rofl: jaka biedna lewica XD to tak jak z PO. Program zdradza po wyborach bo pis im ukradnie :rofl:

niczego nie stworza, metoda d`Hondta spowoduje, ze znow PiS bedzie mial wiekszosc, oby tylko nie taka, ze zaczna grzebac przy konstytucji.

1 polubienie

Oby oby! :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye: :rofl:

W latach 90 na St. Pauli w kilku miejscach za bramkarza robiłem ok trzech miesięcy.