z żywnością i ogromem nieharmonijnych produktów, i wielką ilość mieszkań. A jednak potrafią żyć harmonijnie, dobierać się w pary, wychowywać zdrowe i harmonijne potomstwo. To dziwne, że nieporównanie wyżej stawiam ptaki, niż cywilizowanych, nieharmonijnych ludzi?
Nic dziwnego. Ptaki z natury fruwają nad nami
Części nie chce się latać naturalnie…
Co do tego zdrowego potomstwa to nigdy nie widziales pisklakow zjadających sie między sobą, takich ktore wypadły z gniazda czy ogolnie chorych ptakow?
Szczególnie tym, ktore wiją sobie gniazda w moim kominie wentylacyjnym.
Żyją harmonijnie w DSHN-ie, w przeciwieństwie do nieharmonijnych, patologicznych, bezmyślnych, cywilizowanych ludzi.
(DSHN - to skrót od Doskonałego Systemu Harmonii Natury)
Logicznie wychodzi na to, że powinienem latać…, a jednak coś mnie trzyma na ziemi. Czyli nie jestem harmonijny, trudno mi w to uwierzyć.
Matka natura postępuje zgodnie ze swoimi prawami. I dobrze!
Jestem zakochany w kawkach. Podziwiam je. Ludzie to bezmózgie przygłupy w porównaniu z nimi. Chciałbym być kawką. Dzielę się z nimi bułkami, choć nie są im one do szczęścia potrzebne. W kaczkach krzyżówkach, łabędziach, żurawiach, gęsiach, też jestem zakochany.
Kawki sa mieso i padlinozerne. Chcesz je otruc bułkami?
Ludzie to obciach, patologia i bezmyślność w porównaniu z ptakami.
Ojej, to niezdrowe dla ptakow!!!
Coś czuję, że masz jakąś obsesję z tym lataniem. Może kupimy ci bilet na samolot?
No ale musimy poczekać. Z resztą Kolaga maseczki nieharmonijnej nie założy…
Wierzycie, że ptaki powiedziały Aleksowi, pseudo “bocian”, co się stanie z narodem Abrahama w Oświęcimiu i innych obozach zagłady? Jeśli nie chcecie oglądać całego filmu “Dotknięcie Anioła” o Henryku Schoenkerze, to wystarczy, że ustawicie suwak na 10:50 i obejrzycie przez 2 minuty.
- Nie wierzę
- Wierzę
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie nt. temat
0 głosujących
Coś czuję, że w żaden sposób nie potrafisz ogarniać harmonijności ziemskiego życia, i zdecydowanej wyższości harmonijnych ptaków nad nieharmonijnymi ludźmi cywilizowanymi.
Rzucając kawkom kawałki bułek, obserwuję ich życie, ich relacje. Kolegujemy się. To, co ludzie piszą, na ogół nie jest mądre. Wolę polegać na swoich obserwacjach i swojej świadomości, niż na ludzkiej.
Dla mnie Żydzi nie są narodem wybranym.
Zoofil?