Przejrzałem główną stronę Google o zakażonych

i zmarłych górnikach w Polsce na COVID-19. No i choć niby tych zakażonych wykryto ok. 10 tys., to żaden z nich nie zmarł, co dowodzi oczywistego oszukiwania społeczeństw tą rzekomo groźną pandemią.

Mam rację?

• Nie
  • Tak
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie nt. temat

0 głosujących

Na Śląsku zdobiono badania przesiewowe najlepiej.

Statystyki roczne pokaza wplyw covida na smiertelnosc.
Natomiast co do śmiertelności na pewno ebola skuteczniejsza :joy:
Ile kalekami na skutek zakazenia wirusem zostanie?
To sie okaze po latach, jak z Czernobylem czy wczesniej Hiroshoma lub poligonami atomowymi.
Promieniwania tez nie widac :sunglasses:

1 polubienie

GUS już pokazywał statystyki zgonów obecnych z COVID-em, i w poprzednich latach. Teraz nie ubywa Polaków, a nawet przybywa, choć zapewne rośnie ilość samobójstw.

W GUS nie wierze, oni sie wlasnych obywateli doliczyc nie moga, taka dobra komunistyczna tradycja rodem z PRL.

@harmonik coorva!!!

Już Ci raz pisałem, że nie chodzi o umieralność, bo ta w przypadku tego wirusa jest stosunkowo niska.
Chodzi o maksymalne ograniczenie rozprzestrzeniania się wirusa, by nie dopuścić do ‘zatkania’ szpitali.

Już w tej chwili w Pomorskiem są wolne tylko 4 (słownie CZTERY!!!) respiratory.

Jak to się zatka, to ludzie będą umierać na złamanie paznokcia, a pośrednią przyczyną będzie Cov19.

1 polubienie

Pomyśl logicznie. Jeśli zakażeni przechodzą to zakażenie łagodnie lub wręcz bezobjawowo, a 80 % testów daje niewiarygodne wyniki, to po co mają być umieszczani w szpitalach i pod respiratorami, których używa się tylko do ciężkich niewydolności oddechowych? Wiesz, że nowy MZ wydał zalecenie, aby takich zakażonych nie kierować już do szpitali, lecz opiekować się w domu?

OK. Skoro się uparłeś na procenty.

Zwiększenie ilości zakażonych odbije się na zwiększeniu ilości chorych, a to z kolei odbije się na zwiększeniu ilości ciężkich, wymagających hospitalizacji przypadków.

.per cent.

1 polubienie

Zakażeni to nie chorzy, bo ta pandemia COVID-19, to jedna wielka ściema i oszustwo, straszenie, ogłupianie. To Ci powie dużo lekarzy i naukowców, tych uczciwszych.

Wszyscy oni błądzą po ciemku, nie wiedząc w co wdepną. Tak naprawde, to nikt nie wue, jak do problemu optymalnie podejść.
Ani Ty, ani ja, ani oni.

Faktem jest jednak, że do tej pory zmarło (pośrednio i bezpośrednio) MILION OSÓB !!!

To 20 Bełchatowów matek, ojców, córek, synów, babci, dziadków, sióstr, braci i wnuków.

.to nie jest żadna ściema…ktoś jest, a za chwilę go nie ma?

1 polubienie

Jak Ci tak dobrze uważać, to nie mam interesu wyprowadzać Cię z Twoich mniemań. To podobnie, jak próbować przekonywać zwolenników zamachu smoleńskiego, iż go nie było.