Też spacerowalem w Polsce w nocy i przeżyłem to. Ale demonizujecie ten swój kraj… Z każdej strony XD
Ja tego nie wymyslilem,to informavja o stanie bezpieczenstwa w UE i na swiecie.
Na swiecie Polska lepiej wypada,gdyz jest na 33miesjscu.
Przypadek? Polska w czołówce najbezpieczniejszych państw świata nie licząc uni Europejskiej w której jest zalew imigrantów i demoralizacji… Czyli śmiało mogę nie liczyć Unii i mówić to co mówilem… Polska to jest jeden z najbezpieczniejszych krajów.
To znaczy sie Polska najbezpueczniejsza w Polsce.
Ok.
Mileho dnia.
Na pewno bardziej niz na zachodzie
Teho juz nie wiem,czy bardziej bezpiecznie jest na wschodzie,czy na zachodzie Polski.
Nie wchodzmy już tak dokładnie. Nie musimy ustalać najbezpieczniejszego regionu w Europie… Wystarczy że jest on w polsce
Po uj manifestować swoją inność? Ja toleruję pedałów do czasu gdy się nie zajmują moją du…
W tym problem. Nie mamy wroga więc musimy go wymyślić. Nie zagrażają nam islamskie zamachy, gwałty, uchodźcy. 99% społeczeństwa ma biały kolor skóry. Ok. 80% deklaruje katolicyzm. Teoretycznie jest super. Powinno być spokojnie.
Mamy za to wewnętrzne podziały które mogą doprowadzic do wojny domowej.
Wymyślonym wrogiem zewnętrznym pozostaje Rosja. I w sumie Bruksela bo Beatki nie chcieli.
Aaaa i Niemcy bo reparacje. I Ukraina bo Wołyń. Kurde dlaczego wszyscy nam robią na złość? Do szabel towarzysze!
Od polakow slyszalem calkiem cos innego
Od polakow mieszkajacych na stale w Polsce.
Polacy są znani z tego że nie lubią polski… No połowa z nich
Za granicą podobnie jak w Polsce. Polak Polakowi wilkiem. Wszyscy to mówią. Obcokrajowiec pomoże, pogada, uśmiechnie się a polaczek wyrucha, poskarży, obgada, wybije się na plecach rodaka, oszuka.
Za gramica,polak gdy Cie nie okrafnie,to juz Ci pomogl.)))
Jakby było normalnie to nie musieliby manifestować… ale jak tacy ludzie jak ty piszą z pogardą pedał… albo sobie śmieszkują z rachunków Hitlera za gaz… to jednak muszą manifestować.
Ludzie co się z Wami dzieje?! Będziecie gardzić innymi, to i wami gardzić będą.
Pedał u mnie nie jest pogardą
No i bardzo slusznie mowisz! My po prostu musimy miec wroga…
Nawet tego nie czytam bo jak zwykle ten sam tekst… Łapki w górę czyli widać dobre lol
Lyzka dziegciu beczke miodu zepsuje.
Uważam że homoseksualista czy pedał to normalne określenia. Tylko ludzie czepialscy szukają powodu do zwady. Tak samo murzyn jest normalnym określeniem.
Polska jaoo kraj,jest piekna,czadem mi teskno,za tymi jeziorami,rzekami,lasami.
Jednak wole miec za sasiadow jak obecnie,Wlochow,Marokanczykow,Rosjan,jest tez oboz uchodzvow kilkasrt mettow od domu i jest spokoj,nie obaeiam die,ze wysmieja mnie,jak rodavy,ze pirussam sie na wozku,wrecz przeciwnie spotykam sie z rzyczliwoscia tych ,wstretnych’‘uchodzcow,obcokrakowcow.
Coz stara prawda.Polak,polakowi wilkiem’’
Nie mam przyjemnych wspomnien ze spotkan z polakami.