Jesteście przesądni? Jeśli tak to w jakie przesądy wierzycie? Jak myślicie, dlaczego ludzie w nie wierzą? Może słyszeliście jakieś dziwne przesądy?![]()
Nie wierzę. Zawsze gdy czarny kot przebiega z lewej strony na prawą to nic się nie dzieje ![]()
Nie jestem przesądna, a piątak trzynastego wręcz uwielbiam tę datę ![]()
Piątek 13-go? To już tylko za 8 dni @Bocca-Lupo ![]()
Nie jestem przesądna ale nie toleruję umieszczania butów na stole, rozsypywania soli i wizyt kobiet w Nowy Rok.
Bardzo dobrze lubię tę datę ![]()
Ja tam przesądny nie jestem, ale gdy czarny kot przebiegnie mi drogę, to zawracam a w piątki 13 cały dzień pod łóżkiem leżę. ![]()
O nie…
Jesli to nazwac przesądem to jedynie dostrzgam pewne prawidlowosci w znakach zodiaku.Ewidentne dla mnie…
Reszta to chyba jednak bzdury…
Nawet sie skupic nad tym nie potrafię…
Wiec, kiedy masz urodziny ?
W grudniu.Jak wiekszosc strzelców ![]()
Boże, miałam nadzieje że nie napiszesz nic o grudniu…
Ha,ha,ha…Tak dobrze nie ma:))
Ja to w ogole nie rozumiem co robią buty na stole? Przeciez to mihigieniczne.
A przesadow jest mnóstwo, jakos niespecjalnie sie nimi przejmuje.
Buty na stole???
Zabilbym,nawet wiesniaka…
Zarty,tak?
A weźcie mi nawet nie mówcie o 13 w piątek. Kiedyś właśnie w tym dniu miałam powiesić firany. Włażąc na drabinkę pomyślałam: kurczę trzynastego i piątek, to pewnie spadnę. I… spadłam i skręciłam nogę. Nienawidzę trzynastego i piątku. Wiecie, jak to długo bolało? ![]()
Nie, sa tacy ludzie…
Nawet jednego takiego znalam. Jak czyscil buty to robil to na stole. I nie zawsze chocby Trybune Ludu podlozyl.
Przesądny? Nigdy. Co prawda, gdy czarny kot mi drogę przebiegnie, to zawracam na wszelki wypadek, ale przesądny nie jestem…![]()
Nie, zupelnie nie jestem. Ale moja sasiadka, jak byla w ciazy, nie patrzyla przez wizjer (bo dziecko mogloby miec zeza…) ![]()
Gdybym zobaczyla buty na stole to pomyslalabym, ze ktos na leb upadl!
A co to znaczy?
Bo o tym pomyslalas! Tak tez Ci sie umysl nastawil (na to spadanie…) ![]()