Przychodnia - nieszczelne drzwi?

To zazdroszczę. 90% placówek w ramach NFZtu z których korzystałam miało ten minus…

1 polubienie

Jest kilka książek o szpitalach. Zagranicznych wprawdzie, ale… tu przy okazji polecam jedną z moich ulubionych książek “Będzie bolało” - tzn. zapewne istnieje sposób przedstawienia faktów, tak żeby szpital nie miał się do czego i jak doczepić.

2 polubienia

A takie RODO, ze polikwidowali wizytowki na drzwiach i pozakladali domofony, szlag może trafić bo jestes czyms zajeta, a jakis osobnik sie dobija i kolegi szuka?
A ja tez pojecia nie mam kto i gdzie mieszka, bo nastąpiło wymieranie i mieszkania zmienily właścicieli czy najemców?
I bądź tu mądry?

1 polubienie

Jest Rzecznik praw pacjenta, któremu można zgłosić przedostawanie się prywatnych informacji dotyczących pacjenta przez złe zabezpieczenie drzwi.

2 polubienia

Przecież w takiej przychodni nawet na uszczelce do drzwi oszczędzają i drzwi stukają jak w WC podstawówki z lat 80ych :thinking:

3 polubienia

Owszem można zgłosić, ale przy stanie finansowym takich przychodni to bedzie odpowiedź zrobimy na termn święty nigdy.

@Nunu @joko Tam gdzie byłam drzwi były cienkie, coś jakby drewniana sklejka… zero wyciszenia… zero uszczelki…

3 polubienia