Jak myślicie?
Bedzie z tym kłopot. Ale tez szansa, że za nim pojda inni…
Jak myślicie?
Bedzie z tym kłopot. Ale tez szansa, że za nim pojda inni…
A czy Don Antonio za rozebranie samolotu i wydanie milionów siedzi?
Czy można latać z gaśnicą bezkarnie?
To już odpowiedziałem 
Prędzej wieloryb suchą stopa przejdzie przez ucho igielne … 
Mnie się marzy mieć uprawnienia Sędziego Dredda. Beznamiętnie realizowałbym je w celu ostatecznej eliminacji ze społeczeństwa jednostek szkodliwych. Nie ma zmiłuj. Prawo i prawda jest jedna. Zero kruczków prawnych.
Pocieszajace, że  to aż  26 zarzutów.  Może  znajda jakiś  27 i posadzą?
Choc na 24 godziny.
Niestety dwa lata z Bodnarem zostały  zmarnowane.
Wątpię. Ucieknie pod pretekstem leczenia. Podobno tylko na Węgrzech można to leczyć skutecznie.
A za 2 lata wróci PiS
Zobaczymy jak z tym postępem wegierskiej medycyny bedzie? Maja niedlugo wybory.
Bożesztymój 
Jakby mało było tego, że Cichłopki z Kurzołapkami  we łykend się ożeniły, a Bożenka z Klana z potańcówek z gwiazdorami odpadła i przez dwa dni musiałem to trawić, bo nawet w mej lodówce tylko te one i ona byli i do tej pory są 
.dziwny jest ten świat.

A ja nie batdzo wiem o co chodzi?
Klan to jakis serial chyba? Ale reszta?
Pusta lodowka to najgorsze co die może w zyciu przydarzyć. Współczuję.
Należysz do niewielkiego grona szczęśliwców 
Lodówka była pełna Cichłopków i Bożenki. W piekarniku - Cichłopki i Bożenka. W szufladzie - Cichłopki i Bożenka.
Dopiero po podniesieniu klapy sedesowej nastapiła zmiana. Wyskoczyła Bożenka i Cichłopki.

A to ja juz rozumiem czemu będąc w Polsce ogladalam telewizje wybiórczo, zadnego psucia sobie sniadania pytaniami, itp.
tutaj po prostu omijam tego typu kanaly z tubylczym celebryctewem jak zaraze.
Faktycznie czyni to szczesliwszym, z zelazka najwyzej jakas zagubiona dusza wyskoczy 
A w lodowce porzadne zarcie, a nie kolejna odslona jakiegos osobnika ktorego mniemanie o wlasnym geniuszu osiaga rozmiary marsjanskiek gory Olimpus.
O polityce nie wspomne, bo to faktycznie w dawce nie więcej niż jakis krotki dziennik, ktory uda sie obejrzec między reklamami w zupelnosci wystarczy.
Ja bym wprowadził dla pisowskich złodziei i aferzystów tryb doraźny. Dziś oskarżenie, jutro wyrok i odsiadka.
Oni sie bardzo dobrze okopali, a snus veto bedzie im na kazdym kroku pomagał.
Ponoć Ziobro już jest w Budapeszcie. Niby na zaproszenie jakieś fundacji Orbana. Wykład o mediach publicznych i dyskusja o rządzie Tuska grającym pod dyktando Brukseli.
Także już wiadomo że do 2027 może nie wrócić
Moze, acz nie musi.
W przyszlym roku wybory na Wegrzech.
A jak  Ziobro zwieje to jest takie przyznanie sie do winy.
Podobno niewinni sie nie boja? Ale miekiszony?
Przymkną lub nie przymkną…
A pomarzyć można.
Tylko dla pisowskich? Dlaczego najzagorzalsi obrońcy demokracji koniec końców optują za tak wybiórczym podejściem do kwestii sprawiedliwości. Przeświadczenie, że przedstawiciele pozostałych opcji są wzorem cnót wszelakich to wręcz dziecięca naiwność.
Tak, bo tylko PiS kradnie w sposób zorganizowany. To jest po prostu mafijna grupa przestępcza. Nie twierdze, że politycy innych opcji są czyści, jednakże, są to pojedyncze pionki, działające na własny rachunek. A tu hersztem mafii był minister sprawiedliwości, powtarzam: SPRA-WIE-DLI-WO-ŚCI!
To sie zgadzam . Z tego co czasem widac nie tylko pisowcy maja lepkie ręce.  Choc  duzo spraw z poprzednich dzialan uległo  przedawnieniu.
To jeden z punktow, ktory mi się  w polskim prawodawstwie nie podoba. Powoedzmy  na czas cie nie dorwali to masz jakies prawo negocjacji albo "cuś ". Ale calkowita bezkarność?
Czasem też  sie paru chetnych skrzyknie na poziomie podwórka.
Ake fakt PiS to robil i robi w sposób  systemowy.
Pisze robi, bo snus veto jest ciagiem dlaszym.