Przymkną Ziobrę?

Defetyzm Wasć siejesz.

A szkoda gadać. Porażka. Zmienmy temat. Ladna dzis pogoda

U mnie? Nie wiem. Pora obiadowa, a ja z domu nie wyszlam. :smiling_face_with_tear::rofl:

Czas wiec na smacznego

1 polubienie

Nie wdając się w szczegóły tej rozmowy która ani specjalnie mnie nie interesuje,ani nie mam przed meczem zbyt wiele czasu…
Co to znowu znaczy,“nie karmić trola”???
Jak ktoś tylko myśli inaczej to od razu trol???I to jeszcze z powoływaniem się na “doświadczenie”?Delikatnie mówiąc,nieładnie!
Ja też mam swoje doświadczenia i lata spędzone w komunie.Prawdopodobnie nawet więcej tych lat od Ciebie…
I widzę coraz wyrazniej że PO nie jest żadną [nie mówiąc o rozsądnej!] alternatywą dla kogokolwiek.
Fakt,pisu nienawidzę jak chyba niczego innego,od czasu Gomułki.Ale co do konfy mam całkowicie odmienne zdanie i nie widzę miedzy nimi żadnych stycznych.
A nie popieram ich WYŁĄCZNIE dlatego że partię tworzą ludzie i z żadnym Bąkiewiczem ani byłym elementem “Brownem” nie poszedłbym na piwo.
Kiedyś w jakimś teście przedwyborczym wyszło mi że PO popieram w 33% a Konfe w 93%.I choć troche [z uwagi na rodzaj pytań…] mnie to zaskoczyło,w sumie oddaje dobrze to,co w głębi ducha czuję.
Innymi słowy,jestem dla Ciebie trolem,tak?

2 polubienia

Mogę?
Wziąć na siebie role adwokata? Ani nie jestes Trolem, ani kolega nie jest Twoim wrogiem . Masz swoje doswiadczenie. Jestes jednym z nas. Osoba poszukujaca.

1 polubienie

Nie nie spokojnie. To ja jestem trolem . Wiec luz :wink:

Trole zwtkle mieszkaly pod mostem? I pobieraly myto . Czyli podatek kopytkowy?

Czyli … wyskakiwać z kasy​:rofl::rofl::rofl:

Dokladnie. Ale czy każdemu trzeba płacić?

No właśnie…A jednak “epitet” w strone inaczej myślącego poleciał…I nie chodzi mi tu specjalnie o @666.Wypsnęło mu sie zapewne i tyle…
Natomiast jest to niestety znak rozpoznawczy sporej częsci peowskiej masy internetowej.I na codzień jest podobnie…

1 polubienie

Oglądacie transmisję z posiedzenia komisji sejmowej w sprawie wniosku o uchylenie immunitetu Ziobry?
Bardzo ciekawa dyskusja się tam nawiązała.

Nie, ale Ziobro juz jest skazany.

W jakim sensie?

Odgórnie

@Jedenon @666 popelnil blądgdzie i kiedy? Sprawa Pegasus to pretekst. Zlamal przykazanie nie kradnij.

Sprawa Pegazusa jest jednym z największych skandali politycznych i przestępstw przeciwko demokracji od 1989 roku. Pozostałe przestępstwa ziobry są również dużego kalibru, tym bardziej że dotyczą byłego ministra sprawiedliwości.

1 polubienie

Ukradł pieniądze z jednej kieszeni do drugiej.

Podobno nie mozna karetek i wozow strazackich kupowac w kampanii wyborczej… dziwne peło nie kupowalo wozow strazackich a ichniejszy kanddat na prezydenta nie pstrykał sobie otek przekazując sprzet… no ale to już ne pis wiec wszystko jest ok.

Praworządnosc. Bagno.

Nie ukradl, przelozyl z jednego miejsca w drugie.
I nie nie jest katem a ofiara, przeciez. :rofl::rofl::rofl::innocent:
Pegasus ? Program 'tylko i aż" , skandal? Tak , afera tak w Hiszoanii pare " glow" za uzycie padlo. . Po cichu. Pzamiatane.
To czy jestesmy na podsluchu? Innym.

Trochę przysłuchiwałem się wczorajszemu przesłuchaniu na komisji sejmowej i jedno spostrzeżenie samo się nasuwa. Koledzy Pana Ziobry to większości prawnicy, bardzo pewni w przedstawieniu swoich racji. Jak oni mogli więc tego nie przewidzieć ?? Musieli brać pod uwagę każdy aspekt prawniczy ,który w przyszłości mógłby być im przestawiany. Z drugiej strony pospolite ruszenie typu Pan Zembaczyński i s-ka .Prokurator też jakoś taki niepewny ,przedstawił dość oczywiste oskarżenia o których w większości opinia wiedziała od dawna. Nic nowego..Albo coś ma w zanadrzu i chce to wyciągnąć na sali sądowej albo przegra. Oczywiście co już pisałem żyjemy w kraju którym areszt jest wyrokiem. Ktoś tam wyżej pisał o przegranych Polski w sprawach o odszkodowania przez sądem w Strasburgu,oczywiście od bardzo dawna tak się dzieje .Jednak nie w związku z łamaniem tzw praworządności tylko w przewlekłości spraw, aresztów które aresztem tylko się kończyły itp