Psycholog czy psychiatra? I dla kogo?

Dzieci czy rodzice?
Owszem mlodziez ma temdencje dzialania na opak, sądząc po klopocie jeki mialy tzw. służby, zeby ich namierzyć? Rozgarniete stworzonka, aczkolwiek droga ewakuacyjna przez Austrię? To chyba nie te czasy.

Młodość jest po aby się wyszumieć ale ostatnio sporo tych młodych znika.Możliwe,że zrobili sobie taką akcję i w necie pewnie gdzieś się umawiają ←tak w TV gadali o tym…

Moja ucieczka, z kolonii zresztą, pierwszych i ostatnich to bylo jak mialam niecale 9 lat.
Kiedys o tym.pisalam - milicja przyszla zawiadomic tate, ze mu corka zaginela, a ja jadlam w domu cos w rodzaju obiadu. Daleko nie bylo - z osrodka kolonijnego pod Warszawa do Łodzi.
Romeo i Julia to ma zdaje sie ma 500 lat dramatu. A Szekspor to tylko ladnie opisal na podstawie przekazu .
Wiec net nie musi byc zapalnikiem.
Inna sprawa to sposob opisania? 16 lat to nie niemowlę. Oddać pod opieke rodzicom?

2 polubienia

To Ty rozrywkowa kobitka byłaś-nie wiedziałem..!A teraz wiem i zazdroszczę,bo ja bym się zgubił po drodze!

1 polubienie

Ja z pokolenia z kluczem na szyi. Z przeds,kola dalam długą majac 5 lat. :rofl:po tygodniuprzynaleznosci do tego cyrku. Znalezli mnie w bibliotece osiedlowej. A wlasciwie sama sie znalazlam, bo zrobilam sie glodna. Jak to teraz nazywa sie mikrobiota sie zbuntowala.

3 polubienia

Tu polowa takich, co cwiczyli gigant do 9roku zycia. @birbant nawet cwiczyl i ja.

1 polubienie

I jeden i drugi specjalista. Zarówno rodzice jak i dzieci. Dzieciaki nie uciekają z domu bez powodu

1 polubienie

Majac 16 lst? To raczej usamodzielnienie sie nie ucieczka?

Są niezależni finansowo? Jeśli nie to wciąż pozostają dziećmi

1 polubienie

Teoretycznie o kradziez dobr rodowych ich nie oskarzono.
Pokolenie zetek? Moze chcieli zaistniec ?
Ale w celebryckim swiecie wszedzie tlok.

1 polubienie

oj tam..dzieci uczone rzadzic doroslymi od malego sie zdenerwowaly..

Akurat moze masz racje, ale? Jak dla mnie to sa ludzie. Z dzikimi pomyslami? Jesli potrafoli znknac z radaru to nawet bardzo dorosli.
W sytuacji, gdyby byla to duza roznica wieku? No to problem. Ale tutaj? Wpadli bo dziewczyna zgłodniała? A moze laif is brutal end full of zasadzkas?

1 polubienie