Być może w tym wojennym zgiełku,coś umknęło mojej uwadze…
Ale chciałbym sie dowiedzieć od kogoś kto być moze bardziej trzyma rękę na pulsie,gdzie podziali sie wielcy mężowie stanu,wojenni stratedzy,spece od obronności,militarne autorytety i moralne"opoki" w osobach prezesa wszechczasów,ministra narodowej obronności tow. Błaszczaka i przede wszystkim tego Patona dla ubogich,Macierewicza???
Oto jest pytanie!!!
Błaszczak? Wlasnie przemawial przed chwilą chyba.
W zasadzie to się żaden polityk nie pośpieszył z ta pomocą. Jakby od początku był zdecydowany opór świata…ech…
mocni w gębach?
siedzą gdzieś w norkach i umieraja ze strachu
a porównanie Patona z Macierewiczem? odwazne
Szanowny pan prezes walczy w internetach
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274854822_338673581526405_3118695285954477765_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=5KiHZ9lveKsAX_feN7e&_nc_ht=scontent-frt3-1.xx&oh=00_AT_7OnuuYNeGvPwfLHE1rDc7wgYMmTGDXvY0LMgYS4ttJw&oe=62210787
Jest strona na fejsie (teraz podali), na której ludzie mogą przesyłać dowody zbrodni okupanta. Ja tam nie wchodzę, bo mi wyświetla ostrzeżenie przed hakerami a poza tym nie chcę na to patrzeć…
Antek to pewnie w szpitalu psychiatrycznym
Tamci maja budzet woj. w wielkości większej niż cały budżet U. a żołnierze mieli 7lat przeterminowane jedzenie…I jeszcze świat wiedząc to zarreagował z takim opóźnieniem chociaż to wiadomo… Można posłuchać, poczytać w necie, to nie tajemnica. Tylko trochę jeżyki trzeba znać
Nie wiem…Wiem tyle że cała akcja pomocy zaczęła się od naszego Andrzeja i chwała mu za to…
Może o tych konsewach to nie wiedzieli, choć my wiemy jakie są trwałę jeszcze z min ionego stlecia.
A w Biedronce da sie tak zapłacić?
Dodca jedn. ma płacone niewiele więcej niż najniższa krajowa u nas.
Skoro tam karierą jest taki nędzny zarobek za taką brudną robotę to…
To masz psy wojny
Wlasnie to jest ta ciekawostka ze co innego Duda i premier a co innego tamci.
To nie porównanie a kpina.Może niezbyt czytelna ale o świcie nie było mnie stać na więcej myślenia.Gdybym tak"porównywał"byłbym dopiero glupcem…
Negocjujemy o głupotę
Zobaczycie on tak łatwo nie odpuści. Będzie siał histerię i ferment. I nie ma się co cieszyć, bo on jest 3kroki przed nami. Za pomysłami takiego nie trafisz…ja już miałam do czynienia z takimi osobowościami w pracy…
Sorki ale to nie śmieszne.
nie sadze
Antka w czasach studenckich poznalam, jest starszy ode mnie - on juz sie profilaktycznie zakopal pod ziemia
na szalencow jest metoda, jak na Bazyliszka -pokazac co jest po drugiej stronie lustra