Z przyjemnością udostępniam:
KLIK
Mój wynik: 9/10, pomyliłem tylko Charlize Theron (jakoś nie kojarzę) z Gwynetrh Paltrow.
Z przyjemnością udostępniam:
KLIK
Mój wynik: 9/10, pomyliłem tylko Charlize Theron (jakoś nie kojarzę) z Gwynetrh Paltrow.
8/10 nie wiem jaki cudem!
Zanim zacznę…Jak w dzisiejszym świecie,mozna nie kojarzyć Cherlize???
Reklamy z nią są wszedzie i to przynajmniej od 5-6 lat [jakie to perfum,nie pamietam].Rozumiem ze wiekszość filmów z jej udziałem to wysokobudżetowe gnioty ale Ty chyba wkladasz jakiś wysiłek w to by sie od pop kultury w wydaniu medialnym, odseparować
7/10 źle: pytanie 3,6,9
Ja mogę nie kojarzyć na bieżąco bo nie oglądam telewizji.
Wczoraj oglądałam “Słodki Listopad” - jakoś nie skojarzyłam tej aktorki - chyba kolor włosów mnie zmylił. W ogóle ja nie przywiązuje wagi do nazwisk aktorów i często ich mylę. Nie jest to dla mnie istotne - z twarzy kojarzę i tyle mi wystarczy.
Elementarz…10/10 w ok. minute…A to dlatego ze zdjecie z westernu Shalako mnie zatrzymało…jeden z pierwszych filmów na jakim bylem w kinie Olimpia…
Co do pieknosci jednak…Mam zdanie raczej odmienne.Proponuje rzucić okiem:
Inez Sastre
Sydney Penny
Marion Cotillard
Claudia Cardinale
Maria Grazia Cucinotta
Sophie Marceau
Madeleine Stowe
Linda Darnell
Gene Tierney…
Edit bo zapomniałem…
Suzanne Pleshette [Ptaki,Jesli dzis wtorek to jesteśmy w Belgii]
Dokłądnie tak, Aktorki kojarze z filmów i to raczej dobrych a nie z reklam, tym bardziej, ze tam nei sa podpisane. Przejrzałem listę filmów w jakich grała ta pani i żadnego nie widziałem.
Faktycznie ładne babeczki! Brakuje mi jeszcze Salmy Hayek i Sofi Loren, że o Anicie Eckberg nie wspomnę.
PS. To nie ja układałem ten quiz.
Pare lat temu,widzialem film w którym grała z Christiną Ricci.Potwór czy Upiór…Nie pamietam bo sam film średni.Ale ona jako psychopatyczna morderczyni…Rewelacja!
No i Adwokat diabła…Tu jednak moja uwaga bardziej skierowana byla na Ala Pacino.
Bo preferujesz brunetki.
Ja wolę blondynki
A poza tym,taki szczegól…Ty jesteś kobietą.
Musialbym sie cofnąc do starego forum gdzie bronilem kiedys Lany Turner.Lub w jednym tylko chyba wątku,“kochalem sie” w Bibi Anderson.
O Marylin juz nie wspomne bo pol zycia zawodowego uplynelo mi przy niej i przy jej piosenkach…
Ale za to wspomne o Michelle Pffeifer.Wyjatkowa aktorka i przepiekna twarz,oczywiscie przed uzyciem skalpela
No to tutaj moge odbić piłeczke bo nijak nie przypominam sobie przyzwoitego filmu z Salmą
10 na 10
Od razu się zapowiadam, że w połowie nie byłem pewien, więc sobie postrzelałem. Za to bez strzelania wiem, że jedna z nich ma dzisiaj urodziny…
Owszem jestem - ale jak ładna kobieta lubię popatrzeć i docenić piękno.
Zawsze ładniejsze wydawały mi się blondynki (nawet jeśli to ciemny blond) i nie lubię mocno kręconych włosów - nie mylić z falami. Takie dwa szczegóły!
Na mojej liscie chyba żadna nie miala kreconych włosów…
Ale ten motyw przypomnial mi o Australijce,Sigried Thornton.Jeszcze w latach 80-tych byl u nas na “dwójce”,serial"Z biegiem rzeki".
Film fantastyczny a ona…Miala to co kocham.Lekko falujące,jakby wiecznie mokre włosy.A oczy wielkie jak kamienie szlachetne w blasku ksiezyca!!!
I tak własnie,pokochalem australijskie przygody filmowe…Bo mniej wiecej wtedy,zawladnął mną na dlugie lata,“Piknik pod wiszącą skałą”,Petera Weira…
I to juz jest na serio,temat na osobną dyskusje
Na tym polega roznica miedzy pasją a obojętnością…I ja to rozumiem.Nie lubie tylko gdy,jak to na starym forum zdarzylo sie ze dwa razy,ktoś mi wmawia ze to bzdury.Ten sam typ ktorego nicku na szczescie nie pamietam,politykowal na poziomie przystanku tramwajowego,kazdego dnia…Bardzo smutny obraz czlowieka…
Na tym forum ktoś inny dwa razy rzucił mi z wyzszościa ze"ta wiedza nie jest mu do niczego potrzebna" oraz że"ma lepsze pomysly na marnowanie czasu"
No coorva!!!
Ale nie psujmy sobie humoru bo to niepotrzebne.
Uroda jest sprawa wzgledna.
10/10. Jednak lektury u fryzjera są czasem pomocne
A to oznacza ze Bardotka bliska Twemu sercu!Brawo!
Była taka komedia, z Penelopka.
Ale pewnie tez nie lubisz horrorow?
Dlatego piszę “pojecie wzgledne”