Coś dla @collins02’a, bo ja słabo, zaledwie 7/15.
Horrory, to nie moja bajka, dawno z nich wyrosłem i mało co pamiętam.
To nie jest quiz o horrorach a jedynie o jakichs malo wyrafinowanych bajkach.Byly moze 2-3 pytania o horrory a i te nie w calosci.
Mimo to,11/15
Jak zobaczylem pytanie o Zmierzch,zrozumialem ze to quiz dla dzieci.Ale ok.Niech sobie bedzie.
Horrorow w zasdzie nie ogladam.
Ake jakin cudem wyszlo mi 14/15 to chyba t jedynie Pennywise wie… Gdzies tam podzwanialo…
Choc postac z nazwy mi znana, przyporzadkowac jej do konkretnego filmu nie dalam rady.
10|15 To jest dużo lepszy wynik od tego, czego się spodziewałem.
9/15
Tytul quizu jest tak dalece mylący ze obstawialbym wiek autora na circa 15-20 lat.
Nie, no Critters, czy Koszmar z ulicy Wiązów to lata 80.
Wiem.Plus Gremliny…Ale sorry…Dla mnie to są komedie a poza tym,bardziej chodzilo mi o dobór tytułów.
“Koszmar” miałem dobrze, bo ze dwa te koszmary obejrzałem na swoim wideo, a na resztę szkoda mi było czasu.
Ogólnie,strasznie szkoda tematu.
Sami Anglicy dla wytrworni Hammer horror,nakrecili tyle faktycznie straszących filmów ze w oparciu tylko o to,moznaby stworzyc osobny quiz.Ale to juz nie te czasy…
Jesli jednak ktos kto chce"ugryzć" temat,pomija np. "Dziecko Rosemary"lub choćby “Egzorcyste”,nie zasluguje na uwage.
Dokładnie tak. Quiz bardzo powierzchowny, a jego autor chyba za karę go zrobił.
Albo dzieciak.Kiedy patrze na kanal Horror w Anglii,brakuje mi słów.Probowalem to opisac naszej koleżance @vera223 ale chyba mi sie nie udalo.
Poza kabaretami w Polsce,horror w swiecie zaliczyl chyba najwiekszy upadek.Po prostu dno.
A w z kolei w Polsce, kabarety, to “horror”…
10! Ciekawe jakim cudem…
Kujon i tyle…
Eee, strzelnica…
13/15
Ten quiz tak naprawdę z horrorami ma niewiele wspólnego.
Sam quiz to jeden wielki horror
No wlasnie.A szkoda.Temat jednak bardzo przypadl mi do gustu i juz wkrotce obiecuje quizzzz z prawdziwych horrorow a nie bajek.
Już czekam, choć wiem, że wypadnę marnie…