Quiz z filmowych horrorów

Poszukam i obejrzę.

1 polubienie

W takim razie dorzucam reżysera:Richard Marquand.

1 polubienie

Wiem o tym filmie, ale go nie oglądałem.

1 polubienie

Zwracam uwage na demoniczną pielęgniarkę,Margaret Tyzack.Wspaniala rola!Zresztą ona miala wtedy idealną twarz do takich filmów.

1 polubienie

Miałem do czynienia z kilkoma paniami pielęgniarkami. :innocent: Nie było kogo się bać. :innocent:

1 polubienie

No,jesli o to chodzi to nie moge narzekać ale to historia z lat 80-tych wczesnych i prawie calkowicie zamazana…Mówiąc oględnie,nie jestem bywalcem szpitali :relaxed:
A wracając do tematu,Tyzack z pewnoscią nie była gorsza od siostry Ratched [Louise Fletcher] z Lotu nad kukułczym gniazdem…

1 polubienie

Ale mnie nie o bytność w szpitalach chodziło… :stuck_out_tongue_winking_eye: :innocent:

No to ja w takim razie ,miewalem do czynienia z lekarkami…Az okazalo sie ze jedna z nich to moja…byla dziewczyna i do dzisiaj jest naszym lekarzem rodzinnym. :innocent:
Śmiałem sie z tego przez lat parę…
W miedzyczasie,migneła mi w trakcie imprezy w poznańskiej"Stajence Pegaza",pani doktor,pono neurochirurg [moj szwagier mial wątpliwosci ale rozwiała je pewna osobliwa historia na Luton Airport-za duzo pisania]
Ona byla jak ta w Janku Serce…Pojawiła sie i przepadła.Tyle ze tutaj raz na zawsze :innocent:
I dobrze bo na los nie narzekam :slightly_smiling_face:

1 polubienie

13/15 Critters i istota humanoidalna

2 polubienia

Nie ucz ojca dzieci robić

3 polubienia

7 / 15

1 polubienie

12\15 drobne potknięcia dla mnie quiz bardzo łatwy

2 polubienia

Oj trafila kosa na kamień