Juz tak dawno nie mialem wolnej niedzieli ze postanowilem sie losowi odwdzięczyć
historyczne zwyciestwo 10/10
sporo wiedzialam,albo gdzies glosniej lub ciszej dzwonilo jak sport , przy krolu angielskim nie bylam pewna numeru porzadkowego, ale trafilam.
Bingo! Kolor!
Komplet. jedno pytanie intuicyjnie, wybierając z dwóch. Chodzi o aktorkę. Do końca nie byłem pewien, ale trafiłem. Pozostałe trudne nie były.
Dzisiaj byl to quiz ktory robilem sobie bardziej…Bo lubie tematy.Ale jak jeszcze raz dostaniesz"10"to taki wypaskudze ze zatesknisz za flagami
Rób i zapodawaj…
a @elsie sie dziwila, ze jak wstawiala swoje quizy swego czasu to srednia pytamkow byla duzo wyzsza niz pokazywalo to quizme?
Sądząc po komentarzach tam zawartych,quizme to getto jak nie przymierzając,kafeteria…Nie marudzisz,nie wyzywasz…Nie istniejesz!
ostatnio tam zajrzalam i jednak stare quizy sa ogolnie znacznie ciekawsze niz najnowsze.
Pytania zadałeś bardzo fajne. Podejrzewam, że nie dla wszystkich łatwe. Obiektywnie, to taki średni stopień trudności.
Urozmaicenie sprawia mi wielką przyjemność…Niestety,nie w kazdym stawie plywam jak ryba…
Ale akurat dzisiaj bylem w zywiole
Tylko ze to sie nigdy nie przełozy na"systematyczność".No sorry ale to jest czasochłonne.
No ba…! wiem, ile to zabiera czasu.
Gdy ja układałem, to szło szybko, ale sprawdzanie tego, już tak szybko nie szło.
Sprawdzanie czego?
Zapisu?
Ja nie sprawdzam…Chyba ze na gorąco.Najgorsze jest szukanie rozsądnych"zlych"odpowiedzi…
Teraz po zawodach,powiem Ci ze w jednej takiej pozwolilem sobie na małą kpine…Ciekawe czy zgadniesz,gdzie
ciesnina?
ale poczekaj, jeszcze zawodnikow do quizu przybedzie…
Ja te kilka swoich z głowy robiłem. I to szło szybko. Korekta mnie więcej czas kosztowała.
Nie pamiętam, o jakiej kpinie mówisz.
7/10
nie pamietam co źle
ale na pewno królowie brytyjscy ok, ale się nei zgadzam bo przeciez Viktoria była dłużej… a obecna Elżbieta jeszcze bardziej.
Słabo, 6/10
Początkowe pytania mi nie podeszły potem było już lepiej
chodzilo o krola…
obie panie faktycznie wziely go w cuglach.
Moze faktycznie:))
Króla a nie królową.Nie używalem slowa"władcy" na przyklad
Poza tym,nie o zycie chodzi a o panowanie.