Ale ja o panowaniu nadal…
To nic nie zmienia.Pytalem o KRÓLA a w odpowiedziach nie bylo kobiet…Wiec nawet jak sie nie zgdzasz,masz wybor taki a nie inny.
Gdybym w bledach umiescil Wiktorie,to co innego
Dlatego dalam rade wybrać odpowiedz
Zaraz zaraz…A od kiedy Ty tak bez zająkniecia rozpoznales aktorke o ktorą pytalem…Wszak piszesz ze trudne nie bylo
On królem Anglii i Irlandii był od 1760 a królem zjednoczonego królestwa od 1801. Do 1820.
Czyli łącznie 60 lat.
Poczatkowe,przynajmniej dwa pytania,byly motorem napedowym tego quizu
No sorry,pechowo Ci sie ułożylo
Właśnie to pytanie sprawiło mi trudność. Przypominałem sobie takie gazety, jak Ekran czy Film, które regularnie czytałem od młodości. A i tak nie byłem pewny odpowiedzi. Reszta pytań bez sęków.
Teraz gdy juz po zabawie,przyznam sie ze ona jest moją fascynacją.Celowo zestawilem te filmy bo jesli ktos je widzial,z łatwoscia dostrzeże kunszt aktorski i prawdziwą "hustawke"nastrojów,akcentów…Od kopciuszka po gwiazde z przeszloscią…Wtedy kino amerykanskie, dawalo pole do popisu!
Nawet Lawrence Olivier,wydawal sie byc pod jej wrazeniem!
Wskazówką dla mnie był Hitchcock, ale za cholerę nie mogłem sobie przypomnieć, o które nazwisko chodzi. Oglądałem po 2 razy minimum wszystkie dzieła tego reżysera, jakie ukazały się w Polsce. W tv, tylko Ptaki w kinie.
I to byl moj błąd boi chcialem podstawic inną gwiazde Hitcha…
Dobra…
Jeszcze sie spotkamy
Zreszta nie zaszkodziloby Ci bys zrobil sam jakis quiz,hę?
Jak kupię nowego laptopa, to zrobię. Ten jest uszkodzony, nie da rady linkować i przesyłać.
Dość dziwna kontuzja…
Ale moj DELL nie lepszy.Dostal w pysk przy przeprowadzce i teraz nie dziala kieszen na plyty cd.I ekran wisi na jednym zawiasie…
U mnie kot czterema łapami na klawiaturę skoczył.
Słabo 6 / 10, karawana jedzie dalej, nawet nie strzelałem, pamiéć jest ulotna
A to mi ciagle przypomina tego znajde co mi spadł z firany na gramofon…Jak mysmy sie nie lubili!!!
Ale odejść nie chcial…
W tych quizach jak misz-masz,albo trafisz,albo nie.Jak w “1 z 10”
Młody był jeszcze. Komp dał się uruchomić i większość funkcji działa, ale mogę tylko kopiować, ale nic nie wkleję, tylko brzęknie i ukazuje się komunikat po niemiecku, że czynność jest niemożliwa co wykonania, Co ciekawe, na fb mogę przesyłać, ale tylko w obrębie fb.
Ok.Dla mnie juz za pozno na to by miec choć szanse na zrozumienie.Iga mnie obudzila ale i tak mam w kosciach 6 dyzurów…
I zagwozdki komputerowe tez zostawie innym…
Moze jedynie…Jaki jest powód tej niemozliwosci? Powinni podac…
Noc nie podają, bo to jest chyba wgrane na taki wypadek.
Ja już też zmykam.
Ja wcale nie zmykam…Mysle tylko wolniej.9 godzina…Obraza isc spac o tej porze!