Faktycznie obiecana klasyka
14/15
Mgla, choc nie smolenska mnie przy ladowaniu zmylila.
No i sama widzisz ze niektórych spraw nie dalo sie ominąć [w życiu].
WOW, Komplet! Klasyka, prawie wszystko pamiętałem z wyjątkiem nazwiska bohatera “Ja gorę” ale sobie jakoś wydedukowałem.
Mam tez uwagę - w filmie De Palmy ta dziewczyna na szkolnym balu miała zdolności telekinetyczne a nie kinetyczne.
Oczywiscie ze tak! Nie sprawdzalem jakosci zapisu ale jesli byl taki błąd to z pośpiechu raczej…Dobry remake oglądałem w zeszlym tygodniu
No to poprosimy o kolor,@okonek!
14|15.
Najpierw wyrwać szczękę z podłogi musiałem.
Pomyliłem się tylko raz w Przekleństwie Frankensteina.
Wszystkie te filmy oglądałem, tylko zapomniałem o tym. Ten quiz mi je przypomniał.
No to teraz nie marudz na zapas
Bedzie bowiem część druga.
Brawo!
Teraz to ja się bojowy zrobiłem. Zapodawaj, rozbiję go w pył…,
Powoli.Takich rzeczy nie robi sie w 5 minut.
Termin tak na oko,przyszły poniedzialek…
Jutro do pracy na zastepstwo,potem wyjeżdzam na dwa dni…Ale postaram sie.
14/15, ale i tak fuksem. Sporo nie wiedziałam (część nazwisk)
Za to wynik masz wyśmienity!
Brawo!
Dzięki za brawo, ale taki wynik nie należał mi się. Ja naprawdę nie zapamiętuję nazwisk “celebrytów” Czasem tak, ale rzadko. Oglądałam większość, a może nawet wszystko.
Z tym ze tutaj nie padło nawet jedno nazwisko spośród celebrytów.No,moze jedno w"złych" odpowiedziach ale to takze bylo niezłe aktorstwo.
No więc nie zapamiętuję nazwisk aktorów, reżyserów, sportowców (których tu akurat nie było ) i nie śledzę ich osiągnięć lub porażek Jak mi się samo coś zapamięta, no to się zapamięta, ale nie staram się o to.
No to Ci sie całkiem niezle zapamietało
7/15, jak na mnie to nieźle!
To zawsze zależy od ilości obejrzanego materiału.Jak z doskoku raz na 5 lat to trudno o wiecej.Tak jest w kazdej dziedzinie
W moim przypadku to właśnie doskok…
ta nieszczesna Mgla byla tym czego nie widzialam, wyglada na to, ze kino, czytanie i instrukcja obslugi gasnicy jesli sa w jakimcs chrzescijanskim jezyku to gdzies dzwoni…
nie to, zebym porownywala quiz napisany z serca do jakiejs kartki
Widac w roznych krajach rozmaicie sie do tego podchodzi.W Anglii ten film leci raz na miesiąc,średnio…Przy czym o ile Carrie doczekała sie bardzo dobrej,nowej wersji to"Mgła" juz tego szczescia nie miała i liczy sie tylko film Carpentera.