QUIZZZ...Pseudonimy,pseudonimy...cz.2 i ostatnia

1 polubienie

Jakby tu powiedzieć, a nie skłamać? Komplet, tylko menager Elvisa mnie przytrzymał i tak, jakoś w intuicję poszedłem, wybierając z dwóch. To samo z dziewczyną Bonda.
Pozostałe nie sprawiły mi kłopotu, tu szedłem na pewniaka. Jeśli chodzi o muzyka, to bardzo mi pasuje jego gra na swoim instrumencie. Niesamowity jest.

2 polubienia

Nigdy nie zrobie trudniejszego quizu bo inni by juz w ogole poszli oglądać The Voice Of Poland :innocent:
A wczoraj dowiedzialem sie ze tak malo ludzi startuje bo robie quizy zbyt wyszukane…Czy jakos tak…No to sie Waść ustosunkuj do tego jesli łaska :upside_down_face:
A moderatora oczywiscie prosze o stosowne zabarwienie. :wink:

3 polubienia

Antykwa sobie w swoim stylu zażartował. Ale udział w quizach bierze. To, że ja znałem wszystkie odpowiedzi, znaczy, że do tej pory mam farta, bo trafiasz tak, że większość odpowiedzi jest dla mnie oczywista.

Mało ludzi staruje, bo dla większości naszej niewielkiej grupki nie jest to interesujące. Jedni lubią quizy, innych to nie interesuje.

3 polubienia

Uff, wymeczony komplecik.
Z polskim pilkarzem to mi sie fuksl trafil, reszta jakos gdzies dzwonila.

2 polubienia

I nie mialas klopotu z latającym Szkotem czy np. z Bonzem?Ani dziewczyną Bonda? :thinking:

1 polubienie

Mam na temat startów caslkowicie odmienne zdanie ale zostawie je dla siebie :innocent:

Szkot to tak historycznie, wyscigi lubie
jakbys nazwy zespolu nie podal to bym nie skojarzyla.
A dziewczyna Bonda? To znana aktorka, wiec sie o uszy obilo

1 polubienie

Jak ktoś nie chce, nie zmusisz. Ale masz stałą klientelę, która nie odpuszcza. Jest jakość zamiast ilości… :+1:

2 polubienia

I to sobie cenie.
A poza tym,sam sie w tym dobrze czuje.Czasem cos sprawdze,czasem cos mnie skieruje na dawno nie używane tory.Ale najwazniejsze aby nie chodzic na łatwizne…A jesli juz pytanie jest bardzo proste to warto cos opowiedzieć jak ostatnio o Janie Bez Ziemi…

1 polubienie

Skończę pewien projekt, który zajmuje mi sporo czasu i puszcze coś swojego. Liczę i na Ciebie, będąc pewien, że się nie przeliczę.

1 polubienie

Alez oczywiscie!
Quiz,jaki by nie byl,ma w sobie cos ze sprawdzianu wiedzy.I chyba dlatego tak mnie to zawsze pociąga.

1 polubienie

Zaraz wpadnie ten sęp quizowy @Bingola:rofl:

2 polubienia

Macie “gorącą linię”,czy co??? :innocent:

1 polubienie

Nie, ale znam typa. Tylko tu zajrzy i już zauczestniczy. To jest maniak quizalny… :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

QUiz fajny, ale tylko 10?15. Słabo. :frowning:

3 polubienia

Jakos Ci nie lezy ten quizz…Ostatnio Hiszpanie a teraz?

1 polubienie

A nie mówiłem? :stuck_out_tongue_winking_eye:

Polski piłkarz, Jane Seumour, Presley, LizBeth i rewolwerowiec.

Oj…Chyba jestes myslami daleko stąd.Odp. dotycząca rewolwerowca,jakby sie uprzec,zawarta byla w pytaniu…
Coz…Chyba juz rozpoznaje Twe slabe strony :wink:

2 polubienia