Odnoszę wrażenie że nie lubisz wypowiedzi o Twoich konikach jeśli niezgodne z Twoim zdaniem. A ja nie krytykuję, nie oceniam tylko zauważam kontekst, tło. Wszak ‘pytamy’ to forum wymiany myśli, dyskusji.
Ja nie mam kompleksu że nie znam się na muzyce i zachodnim aktorstwie tak jak inni. Mam swój światek więc kiepskie wyniki w Twoich quizach to dla mnie żadna niespodzianka ani powód do zmartwienia. Mam inne powody.
Twórz na potrzeby miłośników i znawców takich tematów. Powodzenia.
Masz racje.wyjatkowo mnie taka gadanina wkurza bo nie ma nic wspolnego z prawda.Sam sobie policz ile bylo pytan dotyczacych muzyki lub filmu a ile innych.A jesli nawet pytam o te dziedziny to min. dlatego ze nikt inny tego nie robil i nie robi.Ale Ty sie coorva zawsze musisz przyczepic!
Przeciez ja Cie do niczego nie zmuszam.
Mam w glebokim powazaniu Twoje obnoszenie sie z lekcewazeniem ale w takim razie daj sobie spokoj z meczarniami wokol tematow ktore Cie nie obchodza.
Kim ty jesteś @collins02 , gdzieś ty się wychował że pozwalasz sobie na takie odpowiedzi? Gdzieś ty sobie tyle chamstwa przyswoił?
Cały podziw jaki miałem dla Twojej wiedzy w momencie się ulotnił.
Tobie by sie lustro jednak przydalo.
Chamstwo?A Ty kim jestes ze ze swoja pogarda i cynizmem smiecisz mi w pytaniach?
Wlasnego stosunku do innych nie potrafisz nazwac po imieniu to i"coorva" Cie wytraca z rownowagi jak ministranta.Obludnik…
Mam nadzieje ze sie juz nie spotkamy w tym miejscu.
Mam szczerą i wielką nadzieje!