6/10 więc będę zapewne dzisiaj ogonem w tej konkurencji … Klubu nie znałem, Nobla skopałem, nawet Afrykę oblałem! Najsłabsze ogniwo też było źle …
Nie, nie powinienem quizów poniedziałki rozwiązywać.
Jutro daj jakiś, jutro mi lepiej pójdzie
Nie no…Ja nie siedze na quizach…Ale Afryke w takim razie faktycznie oblałeś
A to tylko Waści powiem,ze kto raz to ogniwo w polskim wydaniu widział,ten juz zapomnieć nie powinien.Tylko ciiiiicho,póki co
Nie podpowiadać!
10|10 Osiem bez cienia wątpliwości. Zastanowić na zasadzie przypomnienia, musiałem się nad najstarszym klubem i tu wybierałem z dwóch, i nieco krócej nad Cesarem Sandino.
Niegdyś to Najstarsze Ogniwo tak mnie wkruwiło, że stało się nie do zapomnienia.
Najlepsza odpowiedz za komentarz do “ogniwa”.O kolor zaś poprosze @okonek,jak sie zjawi.
Bardziej bym sie spodziewal po Tobie problemu z The Beatles
No widać,nie doceniłem!
Z pozostałymi nie miałem problemów, a utworu niejednokrotnie słuchałem. I nadal chętnie go słucham, bo niepomiernie podobający mi się jest. Klub wziąłem na zasadzie eliminacji, bo jego nazwy nie pamiętałem, ale wydawało mi się, że z pozostałych, żaden najstarszy nie jest.
Tu mi pomógł łut szczęścia, bo początkowo chciałem wybrać inaczej, ale się wstrzymałem na przemyślenie.
Tak mi sie tez zdawalo ze tu duzo moze zalezec od doboru opcji…No ale nie bede nikomu wmawial ze najstarsza jest Chelsea
Szanujmy sie!
@benasek przegrales ja tez nie lubie poniedzialkow
5/10
Okonek, obniżyliśmy dziś wspólnie średnią wyników testu, oj obniżyliśmy.
Słąbiutko, 5/10, nie przyłożyłem się do niektórych pytań,
Widziałem, siedziałeś z okonkiem i żeś z niej bezczelnie zrzynał …
Nie wierze w to co widzę
mikt nie jest idealem
Hmmm…Mowiłem ze Cie kiedyś przylapie
No to @birbant dzisiaj jak…Arnaud Demarre na mecie Giro,4 etapy temu.Sam,niezagrożony a peleton,ho,ho…A moze i dalej
Mówi sie,“nobody’s perfect”
tyż prowda
Bo ja wiem?Gdyby nie @birbant,średnia bylaby"5".Wiec to raczej on ją podbił.
Z mistrzem się mierzyć nie będę ale ostatni też nie jestem.
6/10. Oczywiście klubu nie zgadłem, Beatlesów też tak w detalach nie znam, Ameryka Środkowa jest daleko a ja jestem krótkowidz, Rwanda bliżej ale za to zwierzęta takie “niewielkie”. Pozostałe pytania były dla mnie dosyć łatwe, strzelać nie musiałem.
Ogłaszam, że w tem quizzzzie, zjawisko kujoństwa nie występuje… A bo tak i już!
A ja mam material do przemyslen.Co bardzo sobie cenie.Mimo wniskow ktore nie wszystkim musza sie podobac.
Ale i tak DZIEKUJE kazdemu kto bierze w tym udzial.I nie zapomina ze to zabawa.