QUIZZZZ...Jak dobrze pamietasz Mundial 1974?

Bardzo sie spieszyłem wiec prosze wybaczyc ewentualne literówki.Mam nadzieje ze powazniejszych “byków” nie ma :innocent:

3 polubienia

A ja mam nadzieje, ze choc jeden punkt upoluje :joy:

1 polubienie

Hiszpanie ani Portugalczycy nie grali…

Jakby grali to pewnie punkty ujemne bym miała.

1 polubienie

Tak Hiszpanie jak i Portugalczycy,mieli wówczas kilka dobrych druzyn klubowych.Real byl wielki zawsze…Ale na kadre to sie nie przekladało.

1 polubienie

Nieźle, ustrzeliłem 6/12. Moge zagrac w kosci :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Komplet Tylko jedno pytanie sprawiło kłopot i tak na czuja, niż na pamięć je trafiłem. Chodzi i strzelca Haiti. Resztę pamiętałem, ale niektóre dzięki, temu, że był wybór.

5 polubień

Cały ten Mundial (zresztą, wtedy jeszcze się tak nie nazywał) pamiętam, jakby zdarzył się wczoraj. Wszystkie wyniki, mecze Polaków, bramki. Pośliznąłem się tylko na nazwisku Haitańczyka - to jedno wypadło mi z pamięci. Reszta bez problemu :slight_smile: 11/12
Świetny QUIZ!

6 polubień

Weltmeisterschaft 1974.

2 polubienia

No to chyba mamy tak samo bo jeszcze nigdy nie udalo mi sie zrobić quizu w pol godziny,łącznie z wbijaniem.To JEST w głowie jakby to bylo wczoraj.

3 polubienia

Nie przykladalem sie specjalnie do "złych"odpowiedzi bo mozliwosci byly ograniczone.Startowalo tylko 16 ekip.

3 polubienia

I to najlepiej świadczy o poziomie! Już samo dostanie się do takiego grona było sukcesem!

3 polubienia

Dokladnie.
Obecnie panuje odwrotna tendencja którą tlumaczy sie dyktatem telewizji.Nie jestem do tego przekonany choc z drugiej strony,przy tamtych wymogach chyba byśmy nie pograli dzisiaj w żadnych finałach

2 polubienia

Marny by to byl zarobek.Wiem cos o tym bo z gry w kosci"utrzymywalem sie" pare dobrych lat.A przynajmniej trzymalem z daleka od wyprzedawania…

2 polubienia

mi taczej chodzilo o prawdopodobienstwo - porownywalne z trafieniem przeze mnie czegos w tym quizie :wink:

2 polubienia

Czyli co…100% strzelania?

1 polubienie

Prawie 100% strzałów to było u mnie. Jedynie mecz na wodzie utkwił w mej pamięci i strzelca pamiętałem.
Wynik 4/12 więc słusznie w podsumowaniu napisali abym się czym innym zajął. :grinning:

4 polubienia

A co? Nie wolno? :joy:

1 polubienie

Wolno.Wszystko wolno.

1 polubienie

No cóż… już miałam JEDEN! Teraz repeta… :sob:

4 polubienia