Bardzo sie spieszyłem wiec prosze wybaczyc ewentualne literówki.Mam nadzieje ze powazniejszych “byków” nie ma
A ja mam nadzieje, ze choc jeden punkt upoluje
Hiszpanie ani Portugalczycy nie grali…
Jakby grali to pewnie punkty ujemne bym miała.
Tak Hiszpanie jak i Portugalczycy,mieli wówczas kilka dobrych druzyn klubowych.Real byl wielki zawsze…Ale na kadre to sie nie przekladało.
Nieźle, ustrzeliłem 6/12. Moge zagrac w kosci
Komplet Tylko jedno pytanie sprawiło kłopot i tak na czuja, niż na pamięć je trafiłem. Chodzi i strzelca Haiti. Resztę pamiętałem, ale niektóre dzięki, temu, że był wybór.
Cały ten Mundial (zresztą, wtedy jeszcze się tak nie nazywał) pamiętam, jakby zdarzył się wczoraj. Wszystkie wyniki, mecze Polaków, bramki. Pośliznąłem się tylko na nazwisku Haitańczyka - to jedno wypadło mi z pamięci. Reszta bez problemu 11/12
Świetny QUIZ!
Weltmeisterschaft 1974.
No to chyba mamy tak samo bo jeszcze nigdy nie udalo mi sie zrobić quizu w pol godziny,łącznie z wbijaniem.To JEST w głowie jakby to bylo wczoraj.
Nie przykladalem sie specjalnie do "złych"odpowiedzi bo mozliwosci byly ograniczone.Startowalo tylko 16 ekip.
I to najlepiej świadczy o poziomie! Już samo dostanie się do takiego grona było sukcesem!
Dokladnie.
Obecnie panuje odwrotna tendencja którą tlumaczy sie dyktatem telewizji.Nie jestem do tego przekonany choc z drugiej strony,przy tamtych wymogach chyba byśmy nie pograli dzisiaj w żadnych finałach
Marny by to byl zarobek.Wiem cos o tym bo z gry w kosci"utrzymywalem sie" pare dobrych lat.A przynajmniej trzymalem z daleka od wyprzedawania…
mi taczej chodzilo o prawdopodobienstwo - porownywalne z trafieniem przeze mnie czegos w tym quizie
Czyli co…100% strzelania?
Prawie 100% strzałów to było u mnie. Jedynie mecz na wodzie utkwił w mej pamięci i strzelca pamiętałem.
Wynik 4/12 więc słusznie w podsumowaniu napisali abym się czym innym zajął.
A co? Nie wolno?
Wolno.Wszystko wolno.
No cóż… już miałam JEDEN! Teraz repeta…