słabo…dobrze, że chociaż Benitę pamiętałam. 12/21
Dwa strzaly, udane - kompozytor i Karpinsky.
A poza tym szare komórki przewietrzone.
21/21.
Ostatnio i nie tylko,stwierdziłem ze Stawka…leci w dalszym ciągu na 2-3 kanalach tv.Jak Pancerni…Jak Potop czy Znachor lub Pan Wolodyjowski…Masz okazje sie podszkolić zapewne przez cały rok na okrągło
No prosze!Brawo!
Edit…
Czy ja muszę specjalnie cię namawiać na przyznanie sobie kolorku?
9…
Książkę 3 tomy, mocno zaczytana tez mialam
Chyba sie domyślam…
Mialem kiedyś książki dwie o 4 pancernych.Juz w podstawówce wyniosłem do antykwariatu! Klossa widzialem w komiksach ale…Siła tego leży tylko w filmie.
ostatnio czyli od 30ponad lat w wakacje
Jakos komiksy niespecjalnie mnie bawią, w przecinstwie do filmów - kreskowek
A z pancernych to pamietam niewiele.
Wiadomo ze wszystko ma swój czas i swe miejsce ale nie przypominam sobie równie ostentacyjnie głupiego i szkodliwego serialu jak pancerni.
Janosik byłu juz “tylko” wyjątkowo głupi.
15/21
Coś nie mogę się dostać do tego quizzza. Później spróbuję.
Wystarczy kliknąć w to co niebieskie…
Nie wystarczy. Każe mi wyłączyć adbloka
Spoko, sytuacja opanowana, to wina mojego laptopa.
No więc tak, mój wynik to 20:21. Zawaliłem ostatnie z tym tańcem, nijak nie mogłem sobie tego przypomnieć, strzał niecelny. Nie znałem też twórcy muzyki, ale trafiłem drogą eliminacji.
Quizzz ten rozwiązywała też przy mnie osoba, lat 45 i trafiła 15. Oczywiście, jak już ja skończyłem. Ta osoba oglądała Stawkę na jakichś powtórkach w tv kilka lat temu.
Nie było mi specjalnie trudno, bo jesienią zeszłego roku, obejrzałem sobie całość na YT.
A teraz jestem świeżo po kapitanie Sowie na tropie.
???
Jak się w to bawię,od chyba lat trzech,NIGDY nie było z tym problemu…
Ogladalem ostatnio Sowę dwa razy bo to chyba tylko 8 odcinków.Takie to trochę"nieopierzone"ale jak na pierwsze kroki tv, niezle!
Z dzieciństwa pamiętałem jedynie odcinek z niby duchem w starym zamku