Ah, jak ten baca za komuny?
Ee słabe to
@Joko - jestem za a nawet przeciw!
To ja Cię popieram!
A ja się nie Tobie nie opieram
Spróbowałbyś!
Chyba że o szafę
Cały @Bingola On z tego nie wyrośnie…
Popie ranie jest dobre na kalambur
Dobre ale dla bardziej zaawansowanych. Nie dla mnie. Jestem początkująca
Skromnisia.
Pożartowaliśmy sobie a ilu nas było tylu nadal jest. Chyba tylko kaczka ma odmienne zdanie w tutejszych dominujących tematach. I harmonik.
A myślałeś, że słowami buntowników wyczarujemy? A raczej buntownice?
Buntować się można!
Buntowanie jest zdrowe i wskazane przy wielu durnych pomysłach!
A potem każdy sobie “kaganiec” na twarz założy i pójdzie grzecznie na zakupy…
…inni założyli też bluzki i spodnie…
I bardzo czesto ja.Jeden sie nawet [męzczyzna podobno…] na mnie obrazil.I nie jest to harmonik.Za to robi to po raz przynajmniej drugi
Znaczy się, że zbierasz na wieniec pogrzebowy??? Wstrzymaj się. Może konający wyleczy się z tych “współistniejących” i zacznie od nowa dychać
Ja napiszę o sobie. Dlaczego mnie tu nie ma?
1.Nie cierpię tematów politycznych, nie cierpię obrażania i poniżania ludzi, wyzywania, wyśmiewania się z tych, którzy mają odwagę mieć inne poglądy.
2.Nie lubię tematów , które są powielaniem i rozpowszechnianiem plotek, fejkniusów, hejtowaniem.
3.Nie lubię witania i żegnania, które niczego nie wnosi.
4.Żeby trafić na quiz, nie muszę wchodzić na pytamy i czekać aż na niego trafię.
5.Zaglądam czasem, ale nie trafiam na pytania, które lubię.
6.Nie kręci mnie zadawanie pytań, bo już dawno nie ma tu takiej pasji, z jaką ludzie podchodzili kiedyś do każdego nowego tematu.
7.Brak nowych ludzi.
8.Wiem, że z pytamy można się bezboleśnie wynieść.
9.Fajnie, że jest nadal pytamy i są ludzie, których się lubiło, ale mało mało mało…
10.Pracuję zdalnie, odpoczywam, działam na działce, podziwiam przyrodę, przyglądam się kwiatkom, obserwuję ptaki, słucham śpiewów i treli, sadzę, upiększam, spaceruję z psem, maluję, mam czas na swoje pasje…
11.Tak jak kiedyś po włączeniu komputera na pierwszym kliknięciu było pytamy, teraz jest fejs lub praca.
12.Zadałam ostatnie pytanie, w którym zasugerowałam zmianę tematu rozmów - zainteresowanych brak… (uwielbiałam tematy Mality)
13.Cieszę się, że dobrze się tu czujecie i bawicie. Fajnie, że pytamy działa i jest:) Pozdrawiam Was :*
W wielkim świecie ( Facebook) więcej się dzieje, dużo ludzi, większy wybór.
Pozdrawiamy wzajemnie