Każdy z nas ma inne oczekiwania, wielu szuka odskoczni od życia zawodowego i osobistego, szukają odpoczynku, relaksu, i zwykłej rozmowy o wszystkim i niczym, chcą się zwyczajnie pośmiać.
Tego tu brakuje.
Wydajemy się innym zbyt hermetycznym środowiskiem nie można trollować, nie można być anonimem, trzeba się logować, moderacja czuwa, jesteśmy za mądrzy ogólnie. Takie odgłosa do mnie dochodziły. A nawet mi to pisano na innym forum. Z kaffe mnóstwo ludzi nas ogląda. No niestety, brak możliwości bluzgania, szczególnie z bezloga, snucia intryg, hamuje zdecydowaną większość różnych ludzi.
Moge być szczery?
Brakuje nam odrobiny chamstwa i prowokacji. Ludzi takich jak tensor, erzac, malita.
My zbyt mocno liżemy sobie rowy. Zaczynam się dusić tym miodem.
Mądrzy czy zbyt sztywni?
No i to jest straszne co piszesz…Ostatnia rzecz jakiej bym tu sobie zyczyl to glupota.Do dzisiaj mam ochote myc rece i zeby na samo wspomnienie kafeterii…
Jestesmy za madrzy…Jeden z fajniejszych komplementow jaki moze sie w ogole przytrafic…To jak nic innego,trzyma miernoty,prowokatorow i glupcow z daleka.
Kiedys dawny szef mojego ulubionego pubu w Poznaniu,na wspominkowym forum,wspomnial:
“Jednego sie zawsze trzymalem.W mojej knajpie nawet przecietna lub nijaka muzyka nie miala wstepu.I dzisiaj widze ze to byl najlepszy filtr ktory niechcianych trzymal z daleka.”
Nic dodac,nic ujac…To oczywiscie nie jest forum muzyczne ale mechanizm powinien byc podobny.
Trzymajmy poziom bo jak go obnizymy,zaleje nas…krew na widok inteligencji z kafeterii rodem
Nie zgadzam się, że potrzebne nam tu chamstwo.
Wystarczy szczerość i już spada na człowieka krytyka.
Ja usuwam konto kiedy czuję, że mnie nuda zabija.
Nie mogę, i nie mam prawa nikogo zmusić, aby dostosował się do moich potrzeb, mnie też nikt nie namówi, abym tańczyła jak mi zagrają.
Żeby uniknąć spięć, znikam.
Ja akurat zawsze jestem szczery na pytamy.
@Devil znajdziesz to na innych forach. Właśnie to jest to, że jak jest dobrze, to już jest źle.
Bo tak sie zastanawiam czy nie wrócić do nawyków ze starego pytamy.
Dlaczego nie?
Ja też się staram, a moja szczerość odbierana jest, jak kłamliwa prowokacja, wredny charakter i takie tam.
Nie zauważyłem.
Bo nie zwracasz uwagi na to co piszę/łam.
Masz rację, nic nie może przecież wiecznie trwać… Ale przecież my nawet roku nie istniejemy. Ty jesteś szczery, nerwowy i prowokacyjny. Działasz ożywczo na tym forum, ale taki masz charakter.Tak Cie gna. Innym za to odpowiada atmosfera spokojna a na pewno nie prowokacyjna. Na pewno bez tensora.
Jednak takie dźgnięcie jest OK, może nawet ja z siebie coś więcej wykrzeszę.
Czyli jednak dom seniora.
Trudno aby senior skakał jak młodzik.
Takie wpisy @efka to jest właśnie kłamliwa prowokacja. Posłuchałaś apelu @Devil’a? Tak chcesz nas rozruszać?
Ja od siebie dodam, że @Devil jest błyskotliwy, często dowcipny.
I podobno ładny
Tak was życie wymęczyło?
@Antykwa, ja doskonale wiem czego tu szukam, i u kogo to znajdę