Quo vadis pytamy?

Nie narzekam :wink:

1 polubienie

tez o tym pomyslalam - to byly takie naciagane z szarej gumy, na cala glowe -

bardziej juz takie chyba?
takie potworki lezaly u mnie w liceum w pokoju przysposobienia obronnego, na szczescie nie kazali nam tego zakladac

5 polubień

Tak, tylko ciemnozielone przeważnie były, Przekleństwo żołnierzy, bo te szybki parowały, a wkładki zapobiegające wypadały.

3 polubienia

Pogadaliśmy sobie, a teraz grzecznie nyny :wink:

giphy

2 polubienia

Wszystko ma swój koniec i początek jak sznurowadełko, wieczność to chwila w szalonym trybie życia

2 polubienia

A wybór jakiś inny jest albo zamiennik jadalny ? Trucizna potrzebna biznesowi nie mnie

1 polubienie

Taa jeden pier…oli a reszta dostaje orgazmu

No wlasnie…Poszedlem sobie na niezly film aby odczekac dowcipkowanie…
Wracam a tu…Jeden temat [!] naciagany do oporu…Moja 22,wasza 23 i…Koniec.Aktywnosc 10 osob,w tym moja…
A to przeciez i tak BOMBA w porownaniu z wczoraj.
W tym kontekscie,pytanie autora bardzo zasadne.

2 polubienia

Las ci zaszkodził i masz robaczywe myśli, prowokację w lekkim wydaniu widać na codzień, chamstwa bym nie prowokował - walcząc z chamem stajesz się chamem. Cenie ludzi którzy mają swe zdanie i obronione

Samo forum się nie zareklamuje, nawet wtedy, gdy użytkownicy wrzucają co chwila linki do swoich blogów i bajek, nie wstawiając w zamian linku zwrotnego do forum na swoich witrynach :wink:

Nie mamy wsparcia żadnego dużego portalu, więc jeżeli użytkownicy nie będą np. zapraszać innych na fejsie, twitterze itp, to rozrastać się nie będziemy :wink: Samo Google nie starczy, nowe konta pojawiają się po dwa w miesiącu i połowa tylko na jedną wizytę.

4 polubienia

Nam kazali: mało się nie udusiłam!

1 polubienie

Tak @kaziu, choroba wściekłej krowy :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nie mam już konta na znanych portalach.
Wczoraj Birbant wspomniał, że czytają nas inni, i tu nasuwa się pytanie.
Dlaczego tylko czytają? Co stoi na przeszkodzie, żeby tu konto założyć i stać się częścią forum?
Czego tu w nadmiarze?
W czym tkwi deficyt?

2 polubienia

Hmm, birbant powyżej to wyjaśniał. Dla wielu za porządnie tu jest. Nie ma możliwości rozrabiania.

5 polubień

Nieprawda.
Weźmy przykład naszej koleżanki z kafe @joko.
Mimo iż jest jej częścią , potrafi prezentować inny poziom, ten lepszy, nie ten który nazywacie szambonerią, ma tam sprawdzone towarzystwo na swoim poziomie, pewno ich tu zapraszała, widać, że nie skorzystali.

2 polubienia

Świetny przykład. Wiemy, że @joko zna tamten portal. I ona potwierdzi, to co napisałem.

Poza tym, jak nie ma możliwości świnić z anonima, to po co wchodzić na taki portal.? To jest mentalność wielu. Zbyt wielu, niestety. Zobacz co się działo na starym Pytamy, gdy odpadło logowanie się. Większość gości, to przecież znane, swojski nicki były. Takie fajne, sympatyczne pod nickiem.

4 polubienia

Na kafe ( @efka skąd znasz ten skrót używany tylko przez kafeterian? :wink:) też już nie ma możliwości pisania bez logowania. Wiecie ile "fajnych " nicków “poleciało”? Ci, którzy pod flagowcem pisali mądrze, inteligentnie i kulturalnie po pewnym czasie pisania tylko na flagowcu nie wytrzymywali i zaczynali rozrabiać. Jednak sporo ludzi ma jakąś dziwnie podwójną naturę. Myślę, że jest nas może niezbyt wielu ale za normalnych. Bez rozdwojenia.

4 polubienia

Internet, to wspaniałe środowisko dla tchórzy, którzy nagle stają się bardzo “odważni”.
Poczucie bezkarności dodaje skrzydeł różnym sępom.

6 polubień

Czasem ludzie, którzy nie mogą “wykrzyczeć się” w realu odbijają to sobie na portalach. Gdzieś muszą :wink:

3 polubienia

I wiedzą, że za to nikt im ryjów nie obije.
Nie znoszę czegoś takiego.

3 polubienia