Nikt tego nie lubi, ale jak się ten “mechanizm” zrozumie i tych biednych “zestresowańców” pożałuje, to się człowiek tak nie wkurza
Na starym Pytamy było kilka takich osób, co gdy miały coś nieprzyjemnego do powiedzenia, to waliły z własnych nicków. Nawet, gdy nie zgadzałem się z treściami, to te osoby ceniłem za to, że robią to jawnie.
Teraz ludzie ani tutaj ani na kafe nie mają możliwości pisania bez zalogowania. Jak chcą komuś “przywalić” to muszą to zrobić pod własnym flagowcem. Nie ma innych możliwości. Niektórzy nie potrafią się z tym pogodzić i znikają.
I to jest główna przyczyna, że nowych brak. Są też inne, ale ta decyduje.
Czyli recepty na rozwój brak?
Dużo portali pada. Na kafe pojawiają się zagubieni ludzie z innych portali, którzy nie mają się gdzie podziać. Myślę, że i u nas zaczną się pojawiać.
Ja bym mlodych chciał. Marzenie ściętej głowy?
Nie sądzę, by to było marzenie ściętej głowy. Na wiek userów nie mamy specjalnego wpływu, ale różni mogą się trafić.
Czyli nadal tkwimy w tym marazmie i czekamy na lepsze czasy? Słabo
@Devil Już Ci, kurła, moje towarzystwo nie pasi?
Nie ma nawet z kim dyskutować 90% to lewactwo.
Czyli chciałbyś przekomarzania się więcej?
Przecież jest Harmonik i kaczuszek. Oni też tak lubią
Harmonik to stary pierd. Ciągle na haju. A kaczkę szanuję. Lubi się wyłamać
Ale jedna kaczucha jakości nie czyni
Ja to czasem mam wrażenie, że kaczuszek jeszcze nie wyrósł z tzw. wieku jędzy (gdy cały świat jest głupi i na niczym się nie zna). Przecież on często pisze wcale nie to, co myśli, tylko ze zwykłej przekory
Bo się bawi tym portalem. Prowokuje. I ja to szanuję
Tee…, @Devil Ze mną byś się lepiej napił niż z niejednym młodym.
Nie po to zdobywaliśmy wiedzę i doświadczenie w piciu by teraz wziąć to do grobu.
@joko, nie zapominaj, że wp.pl zmieniło nam miejscówkę, likwidując forum Pytamy, założyliśmy tam konta, staliśmy się częścią kafe.
Co poczytaliśmy, to nasze, i właśnie z tego powodu kolega utworzył to miejsce.
Faktycznie tak było. Ale to już tak dawno temu, że prawie zapomniałam