Quo vadis pytamy?

Tam ciągle jest nasza miejscówka, każdy z kafe znajdzie link do obecnego forum, jeśli komuś tamtejszy klimat nie odpowiada, w każdej chwili może dołączyć do nas.
Czemu tego nie robią?

1 polubienie

Każdy lubi swoje forum. To jest normalne. Człowiek czasem jak ten pies. Przywiązuje się :wink:

3 polubienia

Ci na pytamy to chyba na łańcuchach są. Kojce coraz mniejsze robią.

1 polubienie

Devil - nie wszędzie bywasz.Zaglądałeś na blogi z zagadkami? Wiesz jakie są fajne? :wink:

1 polubienie

Zagadki i quizy omijam z daleka. Nie mam cierpliwości. Wole dyskusje.

1 polubienie

Tego nie neguję, ale poznanie czegoś nowego jest równie fajne.

2 polubienia

To mam chyba lepiej od Ciebie. Lubię to i to. Czasem nie chce mi się rozmawiać, bo zwyczajnie nie mam nastroju, a coś bym robić jednak chciała. I wtedy sobie rozwiązuję to, co tam znajdę :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Myślenie jest dla głupich. Mądrzy juz nie muszą myśleć XD

No pewnie, ze fajne. Ale i tak zwykle swoje jest najfajniejsze :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Nic z tego nie ma. Żeby chociaż po stówce płacili wygranemu.

1 polubienie

Jest! Duch rywalizacji! :stuck_out_tongue: :wink:

Wolę rywalizację w grach konsolowych. Ćwiczysz kciuki i refleks.

1 polubienie

Tego uczucia satysfakcji radości, gdy się coś udało rozwiązać (to tak, jakbyś komuś wlazł do rozumu i podążał za jego tokiem rozumowania) to nic nie jest w stanie zastąpić :wink:

1 polubienie

A skąd pewnośc czy byłaś pierwsza?

Zebranie członków Pytamy PL

XD

2 polubienia

Pewnie te gry są też świetne. W zagadkach nie ćwiczysz co prawda kciuków i refleksu tylko rozum i umiejętność kojarzenia, ale zawsze to też ćwiczenie, więc też jest fajne :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Jestem na to za mądry. Oddaję wam pałeczkę :wink:

@joko skąd wiesz, skoro porównania brak?

2 polubienia

Na refleks i sprawność znam lepsze sposoby niż gry konsolowe, ale co kto lubi.
Podejrzewam, że choćbyś moim synem mógł być, to mam szybszy refleks od Ciebie. Ale ja go latami ćwiczyłem inaczej niż waląc w gierki.

3 polubienia

O czym piszesz? Porównania czego z czym? :thinking: