Zdecydowanie preferuję inną formę, ale warunki i okoliczności zmuszają mnie, bym zrobił to za pomocą pikseli.
Nieznajomość Waszych kodów pocztowych wiąże się z ryzykiem pomieszania czegoś i r(z)yczenia dla np. @benasek trafiłyby w ręce @joko, albo, o zgrozo!, odwrotnie
Plusem jest to, że fizyczna kartka świąteczna może się zgubić lub zniszczyć, a r(z)yczenia w takiej formie pozostaną na zawsze w ogromnej czeluści internetu.
U mnie jeszcze sloneczko swieci, a pierwszą gwiazdkę widać będzie dopiero po 18.00, wiec raczej wieczerza wigilijna.
Ale niech ta gwiazdka betlejemska wszystkim pieknie swieci, bez wzgledu na długość geograficzną.
Jeśli rozwiązany, to śmiało możesz się czuć orłem z zamianą na orlicę, ale ja już w płcie aż tak bardzo nie wnikam …
To, co pod deklem ważniejsze niż co poniżej pasa … (Chociaż nie mówię, że nie jest ważne)
Wrobelki u mnie bezczelne.
Kocia karme dla wedrownych wyjadaja.
I daktylami prosto z palmy nie pogardzą.
Niestety ze wzgledu na inwazje zarazy zwanej czerwonym pająkiem w ostatnich latach nie zostawia się owoców na palmach - wiec żyją glownie z laski dokarmiaczy.
Zresztą jak przestali wylewac jak szalency srodki antycovidowe na ulice to ptasi drobiazg powolutku się odradza, owadow wiecej i mają też karmę naturalna w postaci resztek po turystach