Czytam wlasnie artykuł w sieci na temat kiepskiego zdrowia Krzysztofa Kiersznowskiego i…
Tytuł artykułu "Krzysztof Kiersznowski aktor znany z serialu "Barwy szczęścia ".
Normalnie szlag trafia…Facet,ktorego kariera zaczela sie w 76 roku,aktor filmow,teatralny, telewizyjny,zdobywca nagród m.in.za męskie role drugoplanowe…a jakiś głąb pisze o Nim ze znany z serialu "Barwy szczęścia "…
Wiem co masz na mysli i biorac pod uwage inne sytuacje,zgadzam sie!
Niemniej jako kinoman,choc unikam jak ognia tzw.przebojow filmowych ostatniego cwiercwiecza w Polsce,nie jestem w stanie wskazac nawet jednej roli głownej tego aktora.On mi wszedzie miga,cos przypomina lub z czyms kojarzy ale to nie jest nic co awansowaloby go do rangi aktora wielkiego formatu.
I to jest najprawdopodobniej niesprawiedliwosc dziejowa ktora każe spychac drugi plan na pozycje “tła”.
No ale ilu to juz aktorow ma po 2-3 Oscary a ci ktorzy powinni miec 5,nie maja żadnego…
Może wklej link do tego artykułu, chętnie sami przekonamy się co to za Głąb i z jakich stron czerpiesz info…
Tak na szybko co pamietam Vabank,Killerow dwóch, Cześć Tereska,Banda Rudego i taki sobie Pająk, Czlowiek z marmuru,Złoto dezerterow,Jutro idziemy do kina, Demony wojny wedlug Goi,Drogówka, Pod mocnym aniołem, Francuski numer,Boisko bezdomnych,Latarnik,Sara…
Naprawde jest tego mnóstwo…
Tak właśnie wygląda tzw. kultura masowa.
To powoli zasluguje na nazwe w stylu,“syndrom empiku”.
Sprzedawca sam nie wie jak sie nazywa,poki mu komputer nie podpowie…
Unikam Empiku jak ognia😁
No włąsnie i jeszcze coś z łączki pt “Genesis” - pamiętam relację w TV zi ch koncertu na Stadionie Śląskim w 2007 – "Wystąpił zespół Genesis najbardziej znany z przeboju “Mama”
Moja kolezanka w tzw.“złotych przebojach”:
W zespole Genesis spiewal kiedys Phil Collins ale prawdziwa legendą byl Ray Wilson…
Hahaha oj może przez te 2 lata sie stal gwiazdą Genesis. O co Ci chodzi?
Zacznijmy od tego ze P.Gabriel pewnie byl woznym jak nie przymierzajac,Rick Astley,kiedy inni spiewali
Przypadek ze to uslyszalem ale za to,jak sie potem okazalo,dobry przyklad na nietykalność miernot,o ile są posluszne.
I ta Magda tkwi tam do dzisiaj,zapowiadajac za niezle pieniadze,pogode.Inni z konca lat 90-tych,podzielili moj los albo jak dwoch kolegow,juz nie zyją.
Magda bedzie tam nawet na emeryturze,jestem tego pewien jak malo czego w zyciu.
I tak chyba jest w większości przypadków…
Mam przyklad w poznanskim Radiu Merkury,dzisiaj radiu Poznan bo przeciez musi byc"narodowo".
Bylem przez te wszystkie lata naiwnym durniem,łudząc sie ze wystarczy miec jakąs potrzebną wiedzę…
Najpierw wysadzano z siodla dawnych pezetpeerowcow,teraz pis robi to samo z kazdym kto nie uznaje kultu jednostki…
I absolutnie wszystko,wykorzystuje sie dla chwaly jedynie slusznej wladzy.
I byłoby to śmieszne…gdyby nie bylo straszne:(
Czlowiek sie z kazdym goovnem oswoi,inaczej by nie bylo przestrzeni zyciowej dla ludzi wrazliwych…
Może na złym portalu czytasz?
Wielu dobrych aktorów zeszmaciło sie serialami. Nie dziwota ze potem kojarzy się ich właśnie z nimi. Dla hajsu to robią. Serial to umowa o pracę na wiele lat. I tez talentu zbytniego nie wymagają.
Google dopasowuje treści do odbiorcy w oparciu o witryny odwiedzane w przeszłości przez użytkownika.