Wyglada na rodzaj bielizniarki lub podrecznej szafki do pokoju jadalnego zwanego rowniez stolowym
Podobnych mebelkow uzywa sie w Hiszpaniu tez w przedpokoju, jako recepcyjnych. Zwykle nad tym wiesza sie lustro a obok stawia wieszak
Jesli wyjac dwie z trzech,szuflady,mam identyczny,przystosowany do rtv.No i nowszy.Nie tak ladny…Natomiast w tym stylu tylko znacznie wieksze,mam biurko pol wieku temu dopieszczone przez ojca,ktory mial podobne do Twego zaciecie.
Ja to coś, czymkolwiek jest, najprawdopodobniej sprzedam
Widze brak uchwytow przy szufladach…Ale to drobiazg bo byc moze nawet mam takie w domu…
Gdybysmy mieszkali w jednym miescia,od razu bym kupil!!!
Mam uchwyty wszystkie,bardzo stare są. Odkręciłam bo będę ścierać i woskować ten mebelek
Mam tyle uzbieranych starych uchwytów że mogę wybierać i przebierać
I tu się dogadaliśmy. Mnie chodziło o oklejoną płytę wiórową.
To nie fornir a okleina drewnopodobna. Tak samo jak. tzw podłoga szwedzka niewiele ma z naturalnym drewnem wspólnego.
Ale chyba nie najdrobniejszym? bo do zdarcia lakieru to chyba 320 to już przesada by była. A są drobniejsze. Do takich zabaw polecam taką zabawkę
https://www.castorama.pl/urzadzenie-wielofunkcyjne-bosch-pmf2000-ce-id-1107288.html?store=0&exactc=7b548adcd9a73a19fecbfd33750c36b8&keyword=pla_wszystkie_smart_pm&gclid=CjwKCAjwx8iIBhBwEiwA2quaq42ToOkPWdDGmmHuBBYn0nAVshhXv-baLhX8kIEwY_XNQ9XnGCW9uhoCuYcQAvD_BwE
To tylko przykładowe można taniej kupić. A zrobisz dokładniej i szybciej. Opalarki natomiast używa się by nie naruszyć struktury drewna. Przy drobnych wyfrezowaniach byś doceniała. Gładkie powierzchnię faktycznie lepiej szlifować. A taki biało szary kolor jaki masz na niektórych zdjęciach da się też niektórymi olejami pozyskać.
Najdrobniejszym,bo ja tylko leciutko żeby farba miala troszke lepszą przyczepnosc.
Ale najdrobniejszy gładzi. I nie matuje. Najdrobniejsze stosuje się by uzyskać lusterko na lakierze. Ale myślę że piszesz o zwykłym papierze a nie takim który z wodą się używa. Tamte mają gradację że farby nie zmatowisz. 2000 Do metalowych elementów polecam też wełnę stalową. A zamiast malować uchwyty możesz je np oksydować, lub położyć chrom na zimno. Stare złoto nie wiem jak zrobić. Oksydowanie daje piękny czarny kolor, chrom to oczywiste.
Nie maluje uchwytów. Mam rozne ze starych mebli albo kupuję takie stylizowane na stare.
I dobrze bo malowane słabo wyglądają