5:3 i to był wreszcie porządny gem Igi.
Pisałem powyżej a dodam że powinien być teraz szybki koniec.
Iga się wkurzyła i ostatnie 2 gemy rozegrała po swojemu. Niemniej jednak, ogólnie są powody do niepokoju.
Tym bardziej że chyba przyjdzie jej grać z Ostapenko…No ale nie odbierajmy szans Magdzie przed meczem!
Oglądam.
A ja nie mam transmisji.Jest Svitolina,jest Rublew a o Magdzie tylko wspominali…
Ale Magda prowadzi 3:1!!!
4:1 ![]()
![]()
Czy ta Łotyszka do reszty zgłupiała???Co ona wyprawia z tym serwem?
Miała Magda 3 okazje na przełamanie.I przegrała…
Już nic nie mówię bo i tak wychodzę do miasta ![]()
Niestety, ten estoński pulpet dopiął swego tym serwisem.
Łotewski.
No chyba że Łotwie jadają coś,o czym dotąd nie słyszałem… ![]()
Pulpet to pulpet. Dawniej to byłby sowiecki… ![]()
No i wygrała seta!!!
Brawo Magda!!!
0:2 - Magda nie istniała.
1:4 - Ostapienko przejęła grę przy do stanu 0:3 przy bezradności Magdy, która obudziła się w 5 gemie.
2:6 Przegrane gemy Magda, praktycznie oddała bez walki. Nic nie wychodziło. Gramy dalej…
1:0 na czysto.
2:1. Magda wróciła do gry.
3:2. Świetna pogoń z 15:40 i utrzymane podanie.
4:3. Magda przełamuje!
5:2. Pulpet robi błędy, Magda ciśnie.
6:2 !!! ![]()
Dwa ostatnie punkty Magda zdobyła fenomenalnie. Lob przez cały kort na końcowa linię był majstersztykiem.
Można rzec, iż Magda zrobiła Idze wielką przysługę, bo gdyby przegrała byłaby to dla Igi posługa…, ostatnia… ![]()
![]()
Foch na twarzy pulpeta, bezcenny. ![]()
A nie wierzyłem…Ze skrótu jaki tu zmieścili przed 3 setem Rybakiny i Starodupcevej,wynikało że Magda rozniosła przeciwniczkę.Bardziej jednak prawdopodobne że jej wygrane piłki zrobiły na realizatorach znacznie większe wrażenie…
Szkoda takiego potencjału…Jedną dziewczynę stracimy…Okrutne! ![]()
A teraz Starodupceva ma szansę wywalić z turnieju Rybakinę! 1:1 w setach i 4:3 dla Ukrainki…
No niestety…Chyba zaszkodziłem Starodupcevej bo od momentu jak się"dosiadłem" po przerwie,Ukrainka przegrywa wszystko.Od 4:2 do 4:5 ![]()
Ledwo człowiek coś powie,od razu dzieje się odwrotnie.Oto Ukrainka podniosła się w pięknym stylu.Gem do zera i…5:5!
A Angole dosłownie PIEJĄ,wychwalając pod niebiosa Magdę!!!
Fajnie się tego słucha.
6:6 i tie break…
A w nim na razie…4:2 dla Ukrainki…
Normalnie nie wierzę w to co widzę 9:3 dla Ukrainki!!!
I 10:4!!!
Ale mają dzień!!!Svitolina,Kostiuk a teraz Starodubceva…
Dawno nie widziałem tak słabej Rybakiny.Niby gdy forhend trafiał,nie było na nią siły.Ale rzadko w ogóle były po temu okazje.
No to Magda straciła tytuł największej sensacji dnia ![]()
Dzieje się,nie powiem ![]()
My tu o pierdołach a tymczasem Magda Fręch gra z Jill Teichmann!
I prowadzi 5:3 w pierwszym secie…
Ależ ten gem trwał…
Jest 4:5…
Dawaj Magda!!!
I znowu stara historia.
Jak tylko pojawia się szansa,od razu wszystko się pieprzy.
Mamy 5:5 a wydawało się że ten set nie może się wymknąć… ![]()
Zatyka mnie czasem…Ale jak wytłumaczyć tę porażkę w secie???To już chyba wie tylko Magda,niezwykle doświadczona w takich historiach
Jak można przegrać takiego seta???4 gemy pod rząd… ![]()
I tak już było do końca.A byłem pewien że akurat z Teichmann,Magda sobie poradzi.Ba! Stawiałem na 2 sety…
Jak to będzie wyglądało?
Być może jutro Maja Chwalińska i Hubert Hurkacz będą grali o tej samej porze…Będzie transmisja? ![]()
Oglądam Hubiego z Tiafoe. Pierwszy gem dla Huberta.
???
Co oglądasz??? ![]()
Podłączę się za 10-15 minut
Eurosport 3