Rożańce przygotowane?

KLIK

“Wydarzenie, które tytułuje się Publicznym Różańcem zbiera kontrowersje przede wszystkim, ze względu na antynaukowe podejście i kontrowersyjne wykorzystanie religii. Organizatorzy wydarzenia, czyli Fundacja Życie i Rodzina, wprost na facebookowej stronie wydarzenia pisze, że intencją jest “zaprzestanie stosowania szczepionek skażonych aborcją”.”

1 polubienie

Oni są skażeni głupotą.

4 polubienia

Jak dla mnie mogą się modlić. Modlitwa jeszcze nikomu ani nie zaszkodziła ani nie pomogła. :rofl:

3 polubienia

Racja, ale ja bym się wstydziła…

Głupota nie zna wstydu.

2 polubienia

Ahaaaaa… :rofl:

1 polubienie

Raczej debilizmem. I jeszcze wrzask podniosa, ze sady skazuja ludzi za znecanie sie nad zwierzetami.
Zeby taki jeden z drugim wiedzial w co wierzy? Na ogol bywa to grozny staruszek hodujący gołębie i w sprawach wymagających poswiecenia wysługujący się synem, jego matką, stadem świętych, i
aniolow, w tym upadlych, zamieszkujacych w kotlowni.

1 polubienie

Najgorsze że znajdą się chętni temu idioci.

2 polubienia

Już są!

To z nudów zapewne.

1 polubienie

Szkodzi jeśli stosuje się ją zamiast leczenia.

1 polubienie

Dawno tej paniusi nie bylo…
A jaka jest prognoza pogody? A juz wiem, zachmurzenie, a dopiero w niedziele burze. Ale to tylko prognoza.

1 polubienie

Nie mogłyście uprzedzić, że jak kliknę, to mi się ta paskuda pokaże? Mam popsuty kawałek dnia, tak ona na mnie działa.

2 polubienia

Nie denerwuj się, w sprzyjających warunkach ta paniusia moglaby się miejscami z Lempart zamienic. Pod wzgledem urody nikt by się nie połapał.:wink::innocent:

1 polubienie

Ale ona jest bardzo irytująca.
Rozumiem - urodziła dziecko z wadą, wychowuje je samotnie i nie ma łatwo. Ale dlaczego chce, żeby wszystkie tak miały?
A teraz dodatkowo chyba chce, żeby wszyscy powymierali.
Nie rozumiem tej kobieciny.

4 polubienia

Jekie samotnie?
Ma męża i drugie dziecko, szczęśliwie bez trisomii
O psach ogrodnika pisalam dzis w innym pytaniu :wink:

1 polubienie

No to skąd w niej ta złośliwość wobec innych?

1 polubienie

Druciki jej sie w mozgu przepaliły?

2 polubienia

Nie przesadzaj, brzydka nie jest :slight_smile:

1 polubienie

Uroda tej paskudy akurat mnie nie interesuje. :wink:

3 polubienia