“Wydarzenie, które tytułuje się Publicznym Różańcem zbiera kontrowersje przede wszystkim, ze względu na antynaukowe podejście i kontrowersyjne wykorzystanie religii. Organizatorzy wydarzenia, czyli Fundacja Życie i Rodzina, wprost na facebookowej stronie wydarzenia pisze, że intencją jest “zaprzestanie stosowania szczepionek skażonych aborcją”.”
Oni są skażeni głupotą.
Jak dla mnie mogą się modlić. Modlitwa jeszcze nikomu ani nie zaszkodziła ani nie pomogła.
Racja, ale ja bym się wstydziła…
Głupota nie zna wstydu.
Ahaaaaa…
Raczej debilizmem. I jeszcze wrzask podniosa, ze sady skazuja ludzi za znecanie sie nad zwierzetami.
Zeby taki jeden z drugim wiedzial w co wierzy? Na ogol bywa to grozny staruszek hodujący gołębie i w sprawach wymagających poswiecenia wysługujący się synem, jego matką, stadem świętych, i
aniolow, w tym upadlych, zamieszkujacych w kotlowni.
Najgorsze że znajdą się chętni temu idioci.
Już są!
To z nudów zapewne.
Szkodzi jeśli stosuje się ją zamiast leczenia.
Dawno tej paniusi nie bylo…
A jaka jest prognoza pogody? A juz wiem, zachmurzenie, a dopiero w niedziele burze. Ale to tylko prognoza.
Nie mogłyście uprzedzić, że jak kliknę, to mi się ta paskuda pokaże? Mam popsuty kawałek dnia, tak ona na mnie działa.
Nie denerwuj się, w sprzyjających warunkach ta paniusia moglaby się miejscami z Lempart zamienic. Pod wzgledem urody nikt by się nie połapał.
Ale ona jest bardzo irytująca.
Rozumiem - urodziła dziecko z wadą, wychowuje je samotnie i nie ma łatwo. Ale dlaczego chce, żeby wszystkie tak miały?
A teraz dodatkowo chyba chce, żeby wszyscy powymierali.
Nie rozumiem tej kobieciny.
Jekie samotnie?
Ma męża i drugie dziecko, szczęśliwie bez trisomii
O psach ogrodnika pisalam dzis w innym pytaniu
No to skąd w niej ta złośliwość wobec innych?
Druciki jej sie w mozgu przepaliły?
Nie przesadzaj, brzydka nie jest
Uroda tej paskudy akurat mnie nie interesuje.