Lecimy dalej?
Na zyczenie publicznosci…
Słusznie. Lubimy akcję.
Ja chciałem usunąć te fejkowe mapy z tematu pytania i zostawic tylko dane statystyczne z pierwszej odpowiedzi.
To trzeba bylo dokladniej. Mapy w takim razie opisza jako fake, choc przeciez widac, ze to kopie.
Kopie to prąd
I qóń. Tez kopie.
He,he…Musialbym sprawdzic ale wydaje mi sie ze moge to samo powiedziec.Nie cierpie bezmyślnego wrzucania linków i jesli to zrobilem,poza sportem czy muzyką to chyba tylko z uwagi na jakąś wyjatkową zgodność z moimi wlasnymi poglądami.Moze z 3-4 razy przez tych7 lat…
Link nie oznacza niewiedzy i braku własnego zdania. To uzupełnienie myśli i poszerzenie tematu.
Przeciez tego nie powiedzialem.Gorzej gdy ZASTEPUJE myślenie lub rodzaj forumowej inicjatywy.A to juz jest nader czeste.
Ważny jest dobór linku.
@Devil Rację masz oczywiście! Wędka nie ryba by się przydała… Albo @harmonik -owa dzicz, gdzie przetrwają tylko młodzi, zdrowi i sprytni… Niby każdy jest kowalem swojego losu, ale nie każdy otrzymał na starcie potrzebne mu wsparcie (chociażby emocjonalne lub finansowe od rodziców czy opiekunów). Gdyby wszyscy startowali z równie dobrze wyposażonym plecakiem można by mówić o jakichś w miarę równych szansach… A tak każdy żyje w swoim równoległym do innych świecie jak w fejsbukowej bańce…
To sa dwie identyczne mapki. Nawet Bog nie jest tak doskonaly…
Nie, nie są identyczne, różnice sa przyjrzyj sie dokładnie.
w telefonie?
No, tam raczej nie zauważysz