Bardziej narodowców bym się bał.
Nowe trzeba poznawać j uczyć się tego. A nie niszczyć.
Uczyć się niszczenia dobre.
Uczyć tolerancji i szacunku.
W Polsce wielu uważa że homo to pedofilia. To jest główne źródło nienawiści.
Powtarzam pytanie - co niszczy LGBT? Co już zniszczyło? Gdzie, w jakim stopniu?
Ale lgbt nie ma dużo wspólnego z tolerancja i szacunkiem… Aha MA uczyć szacunku do siebie bueahaha
Niszczy normalność w jakieś żyliśmy odkąd ostatni dinozaur zmarł zabity kamieniami xd
No dobra odkąd mieszko przyjął chrzest…
Co to jest normalność?
Homoseksualiści istnieli od starożytności. Byli, są i będą. Cywilizowane kraje nie traktują ich jak kosmitów.
@Devil Nie, nie głosowałam na Dudę. Tak, mam wyższe wykształcenie: nie, nie kupiłam sobie dyplomu, ani prawka (ale nad tym się poważnie zastanawiam ). Mówisz z pozycji sytego singla z średniej wielkości miasta, którzy nie martwi się o utrzymanie miejsca pracy. @Harmonik największym błędem polskiej edukacji jest to, że nie uczy sceptycyzmu, który w dzisiejszych czasach jest wartością najbardziej (jak dla mnie) pożądaną.
Nikt nie traktuje osób homoseksualnych źle nie licząc jakichś homofobów… Ale rozmwaimy o lgbt a nie o zwykłych ludziach xd
Twoim błędem jest to że łączysz lgbt i osoby homo jako to samo.
Wybacz znam kilku. Niestety jak słyszą PO, LGBT dostają małpiej gorączki. Nie wdaję się w dyskusję z nimi bo każdy mówi to samo. Jak by byli nawiedzeni.
A Twoim błędem jest to, że oddzielasz. Nie da rady oddzielić żadnej ideologii od ludzi ją wyznających. Nie zgadzając się z jednym, nie zgadzasz się z drugim. Ideologia, to ludzie, ludzie to ideologia. Widziałeś kiedyś krowę wyznającą ideologię?
Ale to samo jest na odwrót… Jeżeli chcesz mieć z kimś dobre relacje a wiesz ze głosuje on na PO czy opozycję to strach powiedzieć że głosujesz na pis bo w najlepszym wypadku nie zaprosi się następny raz do domu… W najgorszym zrzuci ze schodów.
Bo każdy musi sobie radzić sam a nie czekać az ktos mu da. Social powinien byc dla osób wykazujących jakaś aktywność w poszukiwaniu pracy, kursu, szkolenia.
Powinien być dla niepełnosprawnych i niezdolnych do pracy z powodu choroby. To nie moze byc dla wszystkich jak 500 +!
Pasożytnictwo niszczy przedsiębiorczość. Uczy cwaniactwa, lenistwa.
Jesteśmy kowalami własnego losu. Tutaj ogromna rola rodziców, wychowania i szkół. Człowiek powinien wiedzieć czego chce. Powinien mieć pasje i ją rozwijać. Powinien umieć analizować potrzeby rynku pracy (by nie być kolejnym bezrobotnym humanistą). To gwarantuje przyszłość. Wtedy nie trzeba sie bać o jutro.
Dlatego nie dyskutuję z znajomymi o polityce.
Nie mam nic do osób… Mam tylko do ideologi przez którą między innymi dyskryminowane są osoby.
@bingola Spin doktorzy pogrywają nami wymyślając coraz to nowe, chwilowe hasła i slogany, a my się dajemy wkręcać przez sterowane przez nich emocje… Istny teatr…