Rząd się sam dobrze wyżywi, wyroweruje, usportowi, ostrzyże, poprzemieszcza?

Zarośniemy jak barany pod rządami PiS-u? Co prawda, harmonijne stworzenia do fryzjera nie chodzą, ale moja siwizna na głowie za atrakcyjnie nie wygląda.

3 polubienia

To w Polsce nawet na rowerze jeździć nie można? XD

2 polubienia

Rekreacyjnie i prozdrowotnie nie można, bo Prezesowi i hierarchom KK nie jest to do szczęścia niezbędne.

3 polubienia

Jeśli chodzi o fryzjestwo to myslę że wykreuje to nowy trend w modzie. Zarośnięcie. coś jak hipisi w latach 70 tych

10 polubień

Pewnie wiedział, że ryzykuje, ale widocznie uznał, iż warto zaryzykować wobec idiotyzmów jego partii.

1 polubienie

Gdybyście mieli moją mentalność i świadomość, to byście siebie lubili?

• Nie
  • Tak
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie na ten temat

0 głosujących

Policja ukarała rowerzystę mandatem w wysokości 12 tys. zł , policjantom którzy urządzili sobie grilla, wlepili mandaty na 500 zł :grin:
Wielu prawników radzi, aby nie przyjmować mandatów, jest to bezprawie.
Rozumiem ukaranie kogoś zkażonego, łamiącego kwarantanne, ale jazda rowerwm? Kto mi zabroni nim pojechać do sklepu?

6 polubień

Do sklepu raczej pojechać można, ale gdy sklep jest niedaleko, to idiotyzm i szkodnictwo rządzących jest kosmiczne.

2 polubienia

Porozmawiaj trochę z ludzmi pracującymi w wiekszych zakładach, jak to jest z tym 2 metrowym odstępem.
Kilka dni temu w wiadomościach pokazali jak straż miejska pilnuje dyscypliny w mieście, na krotkim filmie widać jak idą ramię w ramię :grin:
i pilnują czy każdy zachowuje odpowiedni dystans :grin:

4 polubienia

Śmiać się nie wypada z takich rządów PiS-u, ale wypada ciężko nad nimi płakać, nawet jeśli zmanipulowany naród w większości popiera te szkodliwe bezmyślności.

2 polubienia

Ja sama sobie robię farbę! I to od zawsze…

To w odpowiedzi tez się wstawić sondę? jak się to robi?

U mnie jeżdżą!

1 polubienie

Tak samo jak w pytaniu.

A który klik opowaida za sondę? Nie umiem znaleźć

Ostatnia po prawej stronie ikonka-trybik w rubryce z “Pogrubieniem”.

niestety owce i barany trzeba strzyc - bo potem takie efekty

2 polubienia
  • umiem wstawić ankietę
  • nie umiem wstawić ankiety

0 głosujących

dziękuję @harmonik

2 polubienia

W innych krajach są stopniowo łagodzone restrykcje, kolejne są rozpatrywane, to uważam za słuszne posunięcie,
tak czy siak,
wirus długo z nami będzie,
od chylącej się ku upadkowi gospodarki,
nikomu nic nie przybędzie.
Możemy udawać,że tak nie jest, ale fakty są faktami, światem rządzi pieniądz!
500+, 13-tki dla emerytów, dopłaty do książek dla uczących się, to fakt namacalny i widzialny na koncie osobistym, trudno było się spodziewać, że wynik ostatnich wyborów bedzie inny od deklarowanych przez wielu…

2 polubienia

Brawo, jeszcze tego nie próbowałam…

1 polubienie