Zarośniemy jak barany pod rządami PiS-u? Co prawda, harmonijne stworzenia do fryzjera nie chodzą, ale moja siwizna na głowie za atrakcyjnie nie wygląda.
To w Polsce nawet na rowerze jeździć nie można? XD
Rekreacyjnie i prozdrowotnie nie można, bo Prezesowi i hierarchom KK nie jest to do szczęścia niezbędne.
Jeśli chodzi o fryzjestwo to myslę że wykreuje to nowy trend w modzie. Zarośnięcie. coś jak hipisi w latach 70 tych
Pewnie wiedział, że ryzykuje, ale widocznie uznał, iż warto zaryzykować wobec idiotyzmów jego partii.
Gdybyście mieli moją mentalność i świadomość, to byście siebie lubili?
- Nie
- Tak
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie na ten temat
0 głosujących
Policja ukarała rowerzystę mandatem w wysokości 12 tys. zł , policjantom którzy urządzili sobie grilla, wlepili mandaty na 500 zł
Wielu prawników radzi, aby nie przyjmować mandatów, jest to bezprawie.
Rozumiem ukaranie kogoś zkażonego, łamiącego kwarantanne, ale jazda rowerwm? Kto mi zabroni nim pojechać do sklepu?
Do sklepu raczej pojechać można, ale gdy sklep jest niedaleko, to idiotyzm i szkodnictwo rządzących jest kosmiczne.
Porozmawiaj trochę z ludzmi pracującymi w wiekszych zakładach, jak to jest z tym 2 metrowym odstępem.
Kilka dni temu w wiadomościach pokazali jak straż miejska pilnuje dyscypliny w mieście, na krotkim filmie widać jak idą ramię w ramię
i pilnują czy każdy zachowuje odpowiedni dystans
Śmiać się nie wypada z takich rządów PiS-u, ale wypada ciężko nad nimi płakać, nawet jeśli zmanipulowany naród w większości popiera te szkodliwe bezmyślności.
Ja sama sobie robię farbę! I to od zawsze…
To w odpowiedzi tez się wstawić sondę? jak się to robi?
U mnie jeżdżą!
Tak samo jak w pytaniu.
A który klik opowaida za sondę? Nie umiem znaleźć
Ostatnia po prawej stronie ikonka-trybik w rubryce z “Pogrubieniem”.
niestety owce i barany trzeba strzyc - bo potem takie efekty
- umiem wstawić ankietę
- nie umiem wstawić ankiety
0 głosujących
dziękuję @harmonik
W innych krajach są stopniowo łagodzone restrykcje, kolejne są rozpatrywane, to uważam za słuszne posunięcie,
tak czy siak,
wirus długo z nami będzie,
od chylącej się ku upadkowi gospodarki,
nikomu nic nie przybędzie.
Możemy udawać,że tak nie jest, ale fakty są faktami, światem rządzi pieniądz!
500+, 13-tki dla emerytów, dopłaty do książek dla uczących się, to fakt namacalny i widzialny na koncie osobistym, trudno było się spodziewać, że wynik ostatnich wyborów bedzie inny od deklarowanych przez wielu…
Brawo, jeszcze tego nie próbowałam…