Rzym-miasto otwarte:)))

Czekam na mecz Igi…Z Cocciaretto powinno być idealnie.Dobra zawodniczka z pewnością nie rozluzni nadmiernie naszej mistrzyni.
A więc?
Czy ostatnie gemy meczu z McNally to autentyczna zmiana na lepsze czy tylko rodzaj sportowego"kaprysu"?
Już tylko ok. 2 godzin…
Mecz,jak by się nie skończył,ostatecznych odpowiedzi nie da ale będzie choć trochę jaśniej…

Na razie 3:0 dla Igi…

Mam coś do odsłuchania, ale za chwilę wskoczę na kanał.

Poza tym, musimy trochę pospecjalizować się w psychologii… wtedy wszystko zrozumiemy :grinning_face:

jest 4:1…
Średni mecz ale na razie przewaga i swoboda w grze Świątek,może się podobać.

Na razie mecz do jednej bramki.

Teraz wrogiem Igi jest tylko publiczność, ale zobaczymy, czy coś później do tego dojdzie.

6-1 dla Igi, a publiczność ją dosyć nieprawo oklaskiwała.

Winnerów 11-2 dla Igi, to pokazuje na co stać Włoszkę.

Zwykle na unforced errors Iga dominuje… ale jest tylko 6-7 dla Igi

Eee tam…Co to za wróg który siedzi cicho :innocent:

6:1 z pięknym asem na deser.
Oby tak dalej.

I 1:0 w drugim secie…
To jest jednak przewaga klasy.Przynajmniej na razie.

Mam pytanie zatem, jak Włoszka trafiła do 3 rundy, w 2 rundzie wygrała z Nawarro 6-3, 6-3… ciekawe co tam się działo. Podczas gdy w 1 rundzie wygrała z jakąś kwalifikantką Kraus.

Nieźle, deszcz się rozpadał. Może to tylko angielski deszczyk…

Przepraszam ale system mnie wykasował…Bo jakiś nieznajomy czy niezidentyfikowany grasuje…

Jest 3:0 w drugim secie.Cocciaretto niby walczy ale…To jest na razie,mecz do jednej bramki

Jest 5:0…
Boże…co ta Włoszka gra…Smutny widok.

Cholera mnie bierze jak widzę te debilne auty “starej Igi”

No cóż Cocciaretta się rozgrzała i nie odpuszcza gema…

Kapitalny return!!!

Uff, już zacząłem mieć obawy… haha

Iga, żeby nie zaczęła się być mentalna, musi jak najszybciej skończyć mecz. Taka myśl.

Jutro mecz z Osaką. To będzie mecz dla Igi. Wiktorowskiemu spojrzy prosto w oczy!

I znowu,6:1;6:0

Piękna gra Igi,przewaga miażdżąca…
Teraz czekam na jakąś z top-10

Oby.Podwójna zagadka.