Siebie postraszyłabym bardziej niż Ciebie
Ja korzystam z agencji Furgonetka, od lat.
Ceny zależą od rodzaju przesylki, wagi, wymiaru i kraju. To musisz wejść na ich stronę - tam jest kalkulator.
Duza paczka karton do 40 kg z Hiszpanii (od drzwi do drzwi, 4-5 dni roboczych to bylo 40 euro)
Uslugi krajowe też prowadzą.
Fajnie wiedzieć o takiej opcji.
No i tak sobie myślę, że może być problem z odebraniem bagażu z wyspy, dlatego, że co kontynent to jednak kontynent. Nie wszyscy chcą swoje usługi prowadzić o poszerzony teren poza kontynent.
Nasz HOKO pisał, że straszenie nic nie kosztuje
Tylko trzeba sie liczyc z tym, ze jesli chcesz przesłać coś wrazliwszego to trzeba to odpowiednio zabezpieczyć w paczce i sam karton dobrze jest okleic tasma na kantach, bo przesylki traktowane są różnie. Ale tu juz służę poradą. Do tej pory jeszcze nic mi się nie potluklo. Nawet kiszone ogorki w sloikach dojechały całe
Ba!
To mi właśnie nie grozi…
Ale będą i to niebawem.Zapowiada sie dosyć niezwykle bo w grę wchodzi internetowa przestępczość…No i szykuj sie na kolejnych 1000 stron
Jakoś nie potrafię uwierzyć w to, co pisze HOKO. Ty mu wierzysz we wszystko?
…a myślałam, że to ja jestem naiwniara…
Oni obsługują jako agenci miedzynarodowe firmy takie jak DHL, GLS, DPD, SEUR i tym podobne
W sieć są wlaczeni lokalni operatorzy - jesli jest to jakis wygwizdów to wlasnie oni dostarczaja do hubów. To najwyzej może wydluzyc czas transportu.
Logistyke maja swietnie rozwinieta .
I ogolnie jest taniej niz poczta. Zwlaszcza polska…
Dziekuję!
Z chwila gdy zamknąlem rok z kursem na ewakuacje w trakcie pożaru [tak w skrócie] ,przyszedł jakiś luz…I niech sobie jeszcze potrwa
Jest u mnie GLS.
To juz zobaczys u nich w kalkulatorze, czasem jest kilka opcji, ja tez na ogol korzystam z GLS.
W celu ograniczenia niekorzystnego wpływu pogody na organizm w następnych dniach zalecana jest większa niż zazwyczaj dawka relaksu oraz wcześniejsze kładzenie się spać.
Jaki on tam nasz…
Ja go nie chcę, bo zadymy robi.
Tak naprawdę, to on jest niczyj. I w necie i w realu. Mam nadzieję, że tego nie wie, no bo jak można być niczyim? Tak zupełnie ale to zupełnie niczyim?
Może on jest sztucznym inteligentem? Taki nie ma uczuć
Czy ja wiem? Czy on na pewno jest inteligentem?
Sztuczna inteligencja (AI) jest sprytniejsza…
Może go źle ustawili?