Są takie dni w tygodniu

Siebie postraszyłabym bardziej niż Ciebie :wink: :upside_down_face:

3 polubienia

Ja korzystam z agencji Furgonetka, od lat.
Ceny zależą od rodzaju przesylki, wagi, wymiaru i kraju. To musisz wejść na ich stronę - tam jest kalkulator.
Duza paczka karton do 40 kg z Hiszpanii (od drzwi do drzwi, 4-5 dni roboczych to bylo 40 euro)
Uslugi krajowe też prowadzą.

2 polubienia

Fajnie wiedzieć o takiej opcji.

1 polubienie

No i tak sobie myślę, że może być problem z odebraniem bagażu z wyspy, dlatego, że co kontynent to jednak kontynent. Nie wszyscy chcą swoje usługi prowadzić o poszerzony teren poza kontynent.

Nasz HOKO pisał, że straszenie nic nie kosztuje :thinking:

1 polubienie

Tylko trzeba sie liczyc z tym, ze jesli chcesz przesłać coś wrazliwszego to trzeba to odpowiednio zabezpieczyć w paczce i sam karton dobrze jest okleic tasma na kantach, bo przesylki traktowane są różnie. Ale tu juz służę poradą. Do tej pory jeszcze nic mi się nie potluklo. Nawet kiszone ogorki w sloikach dojechały całe :wink:

3 polubienia

Ba!
To mi właśnie nie grozi…

1 polubienie

Ale będą i to niebawem.Zapowiada sie dosyć niezwykle bo w grę wchodzi internetowa przestępczość…No i szykuj sie na kolejnych 1000 stron :joy:

1 polubienie

Jakoś nie potrafię uwierzyć w to, co pisze HOKO. Ty mu wierzysz we wszystko? :smiley:
…a myślałam, że to ja jestem naiwniara…

2 polubienia

Oni obsługują jako agenci miedzynarodowe firmy takie jak DHL, GLS, DPD, SEUR i tym podobne
W sieć są wlaczeni lokalni operatorzy - jesli jest to jakis wygwizdów to wlasnie oni dostarczaja do hubów. To najwyzej może wydluzyc czas transportu.
Logistyke maja swietnie rozwinieta .
I ogolnie jest taniej niz poczta. Zwlaszcza polska…

2 polubienia

Dziekuję!
Z chwila gdy zamknąlem rok z kursem na ewakuacje w trakcie pożaru [tak w skrócie] ,przyszedł jakiś luz…I niech sobie jeszcze potrwa :wink:

2 polubienia

Jest u mnie GLS.

1 polubienie

To juz zobaczys u nich w kalkulatorze, czasem jest kilka opcji, ja tez na ogol korzystam z GLS.

1 polubienie

W celu ograniczenia niekorzystnego wpływu pogody na organizm w następnych dniach zalecana jest większa niż zazwyczaj dawka relaksu oraz wcześniejsze kładzenie się spać.

2 polubienia

Jaki on tam nasz…
Ja go nie chcę, bo zadymy robi.

3 polubienia

Tak naprawdę, to on jest niczyj. I w necie i w realu. Mam nadzieję, że tego nie wie, no bo jak można być niczyim? Tak zupełnie ale to zupełnie niczyim?

3 polubienia

Może on jest sztucznym inteligentem? :thinking: Taki nie ma uczuć :roll_eyes:

1 polubienie

Czy ja wiem? Czy on na pewno jest inteligentem? :wink:

2 polubienia

Sztuczna inteligencja (AI) jest sprytniejsza…

3 polubienia

Może go źle ustawili?