Być może część z Was o tym już czytała, jednak chciaĺam się podzielić tym, bo to naprawdę piękne zachowanie.
Dla mnie normalne.
Ale po 8 latach podgryzania sobie wzajemnie gardel dowod, ze jeszcze duch w narodzie nie zginął.
I oby tak.dalej
A i tak nie rozumiem skąd te 36 % poparcia jeszcze PiS ma?
Gdyby nie propaganda w mediach publicznych i wszystkie inne działania sprawiające, że wybory były nierówne - PiS by miał jakieś 25% - czyli ten betonowy elektorat.
Są jeszcze w tym kraju. Porządni ludzie.
Przez obiecanki cacanki dla narodu
To sa tacy, co jeszcze na kielbase wyborczą biorą?
Czytała nie czytała…To jest coś co pamietam z młodości gdy świat się zmieniał…
I czego nie oczekiwałem po dzisiejszym,zblazowanym społeczeństwie…
Jakiś inny obraz…Poczułem sie znowu,po latach,jak ktoś kto moze bezkarnie otworzyć dziób i jeszcze bezkarniej,się uśmiechnąć
Bezcenne!!!
Juz sie znalezli tacy co im sie nie podoba
Dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane ta sytuacja to najlepszy przykład chociaż pewnie chodziło im też o darmową reklamę
Nie wiem czy tak o darmową reklamę.
Mnie ta akcja zaskoczyła o tyle, ze to w Polsce. Nie dlatego, ze głodnego nakarmic.
Bo jednak nie tylko 8 ostatnich lat, ale i komuna oduczaly ludzi normalnych odruchów.
może i reklamę, ale trzeba było naród podtrzymać, aby się nie rozmyślił ze zmęczenia. Przecież ta zaraza wymyślająca lumpenelity sama się władzy nie pozbawi.
Niektórzy nie potrafią żyć,bez popisywania sie wyświechtanymi"beztreściowcami".
Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść…
Świat od dzisiaj już nie jest taki sam…
Ruskie onuce…itp.
Kabotyńskie popisy werbalne…Pół biedy gdy tylko głupota.Gorzej gdy jeszcze agresja.
Zebys posluchal pyskowek w hiszpsnskim sejmie?