Tamten temat poszedł sie…hmmmmm,zadeptany w tempie sportowym.
Emocje piłkarskie i te zimowe,niech więc mają swe miejsce tutaj…
Jutro o tej porze,będziemy juz po pierwszym,medalowym meczu…
Rzecz zeszła na dalszy plan ale jesli mnie ktoś spyta to wszelkimi kończynami głosuję i optuję za Chorwacją!!!
No to sie zagotuje jak Chorwaci wygraja🥂
?
Chyba w marokanskich gettach bo dla mnie bedzie to spora ulga.
Marokancow w Hiszpanii dużo
Chorwacja - Maroko. W świetle tego, co obie drużyny grały, dla mnie mecz nie do wytypowania.
Kibicuję, jednakowoż, Chorwatom.
Maroko szło na podbój świata…Czy dzisiaj starczy im jeszcze determinacji?
Na papierze 2:0 dla Chorwacji.
To zależy od sędziego. Na papierze? Papier cierpliwy
Nie wypada mi obstawiać wyniku dzisiejszego meczu, bo ani obecności Chorwacji a tym bardziej Maroko nie przewidywałem w Katarze w tym czasie
Ale jeśli już, to serce podpowiada Chorwacja, ale nauczony doświadczeniem rozum coś mi mówi, że sensacyjnie Maroko.
Ja też kibicuję Chorwacji.
Trwa seria próbna w Engelbergu.Polacy na razie bardzo dobrze…Czekamy na Żyłę i Kubackiego!
W serii próbnej,Polacy na 3,5,11 i 12 miejscu.Wolny i Zniszczoł,daleko…Mimo przyzwoitych odległości…
Jak widać,aż sie roi od sportowych komentarzy…Człowiek nawet do pubu wyjść nie może…
Pomyliłem sie o jedną bramke w sprawie Chorwatów ale mniejsza o to…Kto do licha wytrzasnął tego tumana na sędziowanie???
Czy głupota poprawności politycznej oraz wszelkiej innej,nie zna granic?
Jeszcze pół roku temu,ochoczo PŁACIŁBYM za takie wyniki naszych skoczków!
Teraz z obawą szukam dziury w calym
Nie wiem co sie dzieje z Wolnym…Zniszczoł także nie jest nawet cieniem samego siebie…
Obaj skaczą GORZEJ niz rok temu…
Wniosek z tego taki ze nasz austriacki trener dotarł swoimi metodami nie do każdego.
Na chwile obecną,mamy 4 pewniaków ale jesli coś sie stanie…Odpukać…
A to co robi Pilch,pozostawie bez komentarza.I tylko mam nadzieje ze ktoś widzi tę przepaść…
Dramat w Francji w karnych. Święto w Argentynie.
Ale mecz kapitalny! Najlepszy finał jaki widziałem.
Też tak uważam.
Kolega @Farang nie będzie zadowolony.
Początek nie zapowiadal sie dobrze
Mecz bardziej emocjonujący nuz dobry dreszczowiec… Zwlaszcza od koncowki (60 minuta chyba) normslnego czasu do konca
Co za ulga!!!
Udalo mi sie zobaczyć prawie caly mecz i zaraz biore sie za podsumowanie mistrzostw!