Serwis sportowy 11

Moze negocjacje co by jakis putinolubny sie nie trafił?

To ja dziś na to trafiłem i to przypadkowo… :grin:

1 polubienie

Może ktoś z 9 miejsca miał jeszcze szanse?Coś pisali w zeszłym tygodniu ale juz nie pamiętam szczegółów

1 polubienie

Na ten temat nic do mnie nie dotarło, ale to z mojej winy, ponieważ zajmowało mnie co innego, niestety…

Wczoraj Hurkacz wygrał w Wiedniu z Tafioe po morderczym trzysetowym meczu.

2:1 7:6|9 /3:6/6:3.

1 polubienie

Wiedeń ATP 500.

Hurkacz - Ruusuvuori.

1:0. 7:5.

4:5 - Hubiemu idzie, jak po gruzie. 4:6.

1:1.

1:0/15. 1:1/15. 2:1/30. 3:1/30. 4:1/0. Przerwa medyczna - Ruusuvouri. 4:2/AD. 5:2/30. 5:3/0- Hubi w tym secie nie istniał, rywal zaliczył asa. 6:3/0. Hurkacz zakończył mecz asem. Brawo Hubert!!! :+1:

2:1.
Asy; - 21:6. PBS - 1:7 - to jest +21 punktów dla Hurkacza bez męczenia się w polu. Tu było gorzej, zwłaszcza w II secie. Ale III set, to duża przewaga Polaka, oprócz przedostatniego gema meczu, gdzie oddał go do 0. Za to w następnym dokładnie tak samo się zrewanżował i to był koniec spotkania.

Pierwszego seta nie widziałem, dwa następne, to wysoki poziom. Bardzo mi się podobało.

1 polubienie

Nie widziałem ale…Sorry,tym razem tak to opisałeś ze nic nie rozumiem :innocent:
Grunt ze wygrał…

1 polubienie

Pierwszego seta Hubi wymęczył. A w drugim grał, po prostu słabo, a w trzecim odżył.

Zaserwował asami 21 razy, a tylko jednego sknocił.

W sumie bardzo fajny mecz.

Austia Wieden-Lech Poznań 1:1
A awans był tak blisko!!!
Szkoda choć powietrze z Lecha schodziło niemal w oczach.
Awans za tydzień w Poznaniu?
Powinno się udać.

2 polubienia

Remis Villarealu z Hapoelem pokazuje, że Hiszpanie są juz myślami w kolejnej rundzie. Sądzę, ze w Poznaniu tez nie będą sobie żył wypruwać żeby wygrać, więc nadal wszystko w rękach i nogach Lecha. Tym bardziej, ze Hapoel wcale nie jest faworytem w meczu z Austriakami. Lech jest drugi i niech tak pozostanie.

1 polubienie

Troche I na to liczę oraz na to by Hiszpanie konsekwentnie do końca grali w połowie rezerwami.Dla nich to już tylko mecz o poczucie przyzwoitości w oczach kibiców.Oraz o kasę.

1 polubienie

Hurkacz - Corić 1:2.

Kolejny mecz Hubiego oko za oko, ząb za ząb…, tym razem, niestety, przegrany. Brakowało ciut, ciut…

1 polubienie

Szkoda.Ma jeszcze Paryż w rekawie ale w dalszym ciagu, trudno na niego liczyć w meczach w których potyka się z niżej notowanymi…
Prawde mówiąc,nie bardzo wierze w jego masters…

1 polubienie

Za to dostarcza im regularnie punktów.
Kurna, to było do wygrania, a ten mecz przypominał mi loterię. Do ostatniej chwili trzymał w napięciu i dawał nadzieję.

1 polubienie

Jagiellonia Bialystok-Legia W-wa 2:5

Niby nic mnie to nie obchodzi ale wynik na wyjezdzie, robi wrażenie i sprawia ze walka w tym sezonie, zapowiada się arcyciekawie.
I tak przy okazji…Długo nie musiałem jednak czekać na zapaść w Widzewie
Gornik Zabrze-Widzew Łódź 3:0…

Wynik jest trochę złudny i mylący. Widzew miał przewagę, był częściej przy piłce, oddał więcej strzałów, ale celniej strzelał Górnik. Zdarza się.

2 polubienia

Sorry ale pilka nozna polega na strzelaniu goli.
Nigdy nie kupuje cudów ze ktoś grał lepiej a przegrał 3:0.Absurd!

Koryguję jedynie info o zapaści.

Rozumiem.
A ja tylko nawiązuje do swej wypowiedzi,chyba w innym temacie,że gdyby Widzew utrzymal swoją pozycje to będzie to graniczyć z cudem.
Oczywiście wybryki ponad stan to u nas norma.Przynajmniej od czasu GKS Tychy :innocent:

Lech-Rakow 1:2

Ok.Zdarza się.Rakow to najlepiej poukładana zbieranina w Polsce.Za to na arenie europejskiej już od wielu tygodni jest tylko Lech…Tak więc nie załamuje rak choć Raków urywa się w tempie zastraszającym.
Co innego wyprowadza mnie z równowagi i zapytam o to w listopadzie,kolege fanatyka gdy będę w Poznaniu.
ILE bramek ostatnio stracił Lech,gubiac piłkę na własnej połowie?Bo ja odnoszę czasem wrażenie ze traci tylko w ten sposób :face_with_raised_eyebrow:
Jesli obronca gra jak nasi kadrowicze w obronie [lewa noga, prawa noga i do bramkarza] to sto razy lepszym wyjściem jest kopać w trybuny!!!
Jutro Warta i będzie to ważny mecz!
Rezerwy Lecha na remis…Szkoda.

1 polubienie