Michał, dałem Tobie najlepszą odpowiedź, bo inaczej nie umiałbym skomentować Twego, jakże słusznego komentarza.
Michał, dałem Tobie najlepszą odpowiedź, bo inaczej nie umiałbym skomentować Twego, jakże słusznego komentarza.
A tymczasem po kwadransie gry Australia-Francja 1:0.
Szanujmy nasz remis
Edit: to tak a propos australijskich Pigmejów @birbant
Spieszmy sie kochac faworytów, tak szybko odchodzą
Z pokorą przyjmuję Twego ciosa…
Koleżanko @okonek na tentychmiast proszę o wyróżnienie powyższych wypowiedzi Bingoli i Faranga.
@Farang dzieje się na tych MŚ, ale beznadziejna gra Polaków, jest, jakby poza tymi sensacjami. Lepiej grać nie będą. Robią tylko co mogą… Z Meksykiem się udało i cieszmy się…
Francja - Australia. To jest mecz. Takie się ogląda. Akcje, ofensywa, z obu stron. Kangury nie położyły się przed faworytami. Nasi niech patrzą i sie uczą.
Kogo i gdzie?
Boja was czytam i …
Cały temat bym pokolorowala
Koleżanko @okonek
O wyróżnienie tych wypowiedzi proszę.
Wrzuc odpowiedź pod wypowiedzą Faranga
Co mam pokolorowac?
To co zacytowałem.
Cytat to malo,
Forum jest glupie
Twoj wpis bezposredni jako komentarz daje mi lokalizacje
Przewiń wyżej i tam znajdziesz wypowiedzi, które cytowałem.
Francja opanowała temat i już poziomuje Australię.
Francja gra z głową! Trzy piękne bramki główkami strzelone. Patrzcie Polacy i sie uczcie.
Masz wymagania,
Uczciwie mowiac to mam wrazenie, ze mundial przejęli wyznawcy jedynej slusznej religii. Zakłamanej
Ja tam wolę fenickiego miedziaka
Na naukę nigdy za późno. Ale nie dla naszych piłkarzy.
Mści się brak główek w całym polskim futbolu. Puste czerepy PZPN trudno nazwać główkami.
Jestes uroczy, ale za Wasza dyskusja nie nadążam, wpisów jest wiecej niz chęci gry zespolowej
Ten selekcjoner nie umie zbudowac czegos co zadziala.
Zresztą to czy ktokolwiek by nauczyl stado pseudo gwiazd
To póki co najładniejsza porażka Australijczycy grają otwarty futbol, nie kalkulują, a że Francja ma dobrych puncherów, musiało skończyć się nokautem. Ale mecz przyjemny dla oka.
Tymczasem jutro w Arabii S. decyzją króla święto narodowe. Dzień wolny od pracy, szkoły. Giełda będzie zamknięta