Sędziowie dostali takie wytyczne jeszcze przed rozpoczęciem mistrzostw
Zgadzam się, że to patologia. To nie jest rozwój futbolu.
Sędziowie dostali takie wytyczne jeszcze przed rozpoczęciem mistrzostw
Zgadzam się, że to patologia. To nie jest rozwój futbolu.
Slowo uczciwosc ma swoja cenę
Wiele rzeczy mozna zalatwic na przyslowiowa gebe i firanke usmiechu.
Ale oprocz kasy da.potzebne checi i iskra boża.
Klakierów da sie kupic, ale?
Meksykanie są za szybcy dla naszych. Obawiam się o wynik.
Nic nie napiszę bo potem będzie:
No i wykrakal…
Legendarny książę z Krakowa, dwie Anny małe,
nieszczęście z tego wyniknie niemałe.
Karny dla nas… Lewy spartolił, qrva mać…
Na razie nasi tak grają, jakby nie chcieli wygrać…
Nie jest dobrze. Mogliśmy zrobić coś fajnego najprostszym teoretycznie sposobem, a tak …cóż, gramy dalej.
Módlmy się o 0:0.
Trener nie przewidzial, ze, meksyk to Meksyk
To cholerswo tylko udaje, ze mowi po hiszpańsku
Posluguja sie nowym jezykiem pogranicza
Lewy czuje nadmiar oczekiwan.
Poza tym jak niepecjanie jestem kibicka to robi błędy szkolne z braku zgrania zespolu
Nie da sie byc liderem w bałaganie
No chyba, ze grasz w tenisa jako singielka
0:0 wynik sprawiedliwy ze wskazaniem na farta naszych, bo przy takiej grze, to my z Arabią Saudyjską popłyniemy.
he…, he…, Araby liderem grupy…
Cóż. Stara piłkarska zasada mówi, ze jak nie możesz wygrać to przynajmniej nie przegraj. I to nam się udało, a mi udało się przewidzieć wynik meczu. Nie przewidziałem tylko niedosytu przez pryzmat niewykorzystanej jedenastki. Ciekawa sytuacja w grupie. Arabia Saudyjska liderem, Argentyna ostatnia
A.S. pierwsza…
I teraz wyobraź sobie, ze Meksyk pokonuje Argentynę i teoretycznie Argentyna gra z nami mecz o honor
@Farang Graliśmy tak, jak potrafimy i ten remis jest dla nas szczęśliwy. Niestety.
Pudło Lewandowskiego nie ma nic do tego.
To może być, ty nie bądź @benasek i nie kracz…
Jakie pudło? Trafił w bramkę! I to był jedyny strzał Polaków w światło bramki w całym meczu !
Ale to mecz o honor dla Argentyny, a nie dla nas. My przecież w sobotę wygramy z Arabami
Chciałbym. Ale takim brzęczyszczykowaniem i michniewiczowym fryzjerowaniem nie wygrywa się nawet z Wyspami Owczymi, Andorą, Albanią, a nawet z Eskimosami czy australijskimi Pigmejami…