Serwis sportowy 16. Titisee, Katar i inne

Nie marw sie
Maroko to piekny i zyzny kraj, karmia dobrze.

Zrobili to!

2 polubienia

Przeszli do historii.
gloria victis

1 polubienie

Ale jestem szczęśliwa, strasznie kibicowałam Marokańczykom. I jeszcze, by Argentyna odpadła i będzie super.

2 polubienia

Maroko jest już w półfinale, w całym turnieju stracili tylko jednego gola, w dodatku samobójczego. Ładnie!

4 polubienia

Biorac pod uwage gdzie na co dzień graja?
el mundo es un pañuelo

Nie czuje sie rorczarowana.
Czekam na w miare bezkrwawe igrzyska :green_heart::green_heart::green_heart:

Piękny meczyk Anglii z Francją.

A Kane po Lewandowskim i Messim nie strzela karnego. Jego frajerstwo może kosztować drużynę bardzo dużo.
A szkoda, bo chciało by się dogryweczki, a najlepiej karnych do tego. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Pisanie z telefonu, to tortura dla mnie. :neutral_face:

2 polubienia

Niestety sędzia robi koszmarne błędy. Nie dał jednego karnego Anglikom, a drugi był tak oczywisty, że powinien go odgwizdać bez VAR

3 polubienia

Dobrze, że bez dogrywki, bo idę spać :wink: Anglicy do domu! Allez les Bleus !! :star_struck: :star_struck:

1 polubienie

Ten mecz oglądałem bez angażowania się po którejś stronie. Ale oglądałem z przyjemnością, bo było kawał dobrej piły. Szkoda, że następny sędzia psuł widowisko.
Rozczarowała mnie Portugalia, jak pisałem wyżej, sądziłem, że da sobie radę. Podobnie z Holandią, ale oni faworytami nie byli z Argentyną, to dwie poziomem zbliżone drużyny, co pokazało dojście do karnych. I tu olenderowie dali tyłka po całości.

A ja z braku naszych, kibicuję Chorwacji.

Taaa…, pokazali swą fajność w Belgii i Holandii, a także przed meczem swoich w Katarze.

1 polubienie

Dla mnie mistrzem może zostać ktoś z trójki Francja, Chorwacja czy nawet Maroko. Tylko nie Argentyna, za to całe chamstwo, które pokazali w trakcie i po meczu z Holandią.

2 polubienia

U mnie oprócz Argentyny odpada… Maroko. Za swoich dzikich kibiców.

2 polubienia

Z ta fajnie? Osiedli tak. Ale to jest droga migracji dzikiej reszta boko harum et cetrra
Ukrainy w tym sie nie dopatruj, tyle, ze tam wojna bywa bardziej kulturowa, afrykanska i nie jest to bliski wschod z Izraelem
Maroko jest sitem w rej kwestii. Prawa czlowieka zaczynaja sie w UE. Do czego dążą Marokancy jako choć gospodarka . Politycznie? Niepolitycznie to pannie na drabinie siedzieć :wink:

Mam tak samo. Takiej dziczy kibicować nie będę.

2 polubienia

Oj a ja mam dzicz na miejscu
Z dobytkiem
Nie zdziwię się jak ich przepchną na wygraną i zatrzymaja sie na Argentynie
Ot polityka

A w Titsee, Dawid Kubacki w I serii nokautującym skokiem objął prowadzenie przy dodanych punktach za wiatr +10. 139,5m.
Drugi jest Granerud z 12,6 punktową stratą.
Trzeci Lanisek, Żyła piąty, Stoch siódmy, Wąsek dwunasty.
W tym konkursie karty rozdaje wiatr i wielu znanych osiągnęło marny rezultat.
Czekam na II serię.

Brawo Wąsek! Jest chwilowym liderem. :+1: I w tym konkursie wyprzedzi samego Kobayashiego. Ma szansę na pierwszą dziesiątkę.

Żyła 137 i prowadzi przed Geigerem.

Żyłą jest trzeci, a Dawid, żeby wygrać musi skoczyć 129,5.
A skoczył 143 i pozamiatał. Niestety, wyrzucił Piotra z pudła.

1.Kubacki.
2.Lanisek.
3.Kraft.
4.Żyła.

8.Stoch.
11. Wąsek.

Brawo, brawo, brawo!!! :+1: :+1: :+1:

3 polubienia

Kolego, Kubocki miał dodane punkty za wiatr!

1 polubienie

Przecież tak napisałem… :stuck_out_tongue:

Przykre
Zjadaja sie