Serwis sportowy 19. Uwaga,uwaga...Nadchodzi!

I w ten sposób można wygrać każdy mecz.
Ale to Polska właśnie…
Kiedy przestój?

1 polubienie

11:11 i nie dziel skóry na niedźwiedziu. :stuck_out_tongue:

Już. Najpierw straciliśmy gola, a następnie oddaliśmy piłkę za darmo i jest 13:11. 14:11. Czas dla Polski. Mamo, biją nas…

2 polubienia

Tylko nie zwalaj winy na mnie…
Coorna,pół piosenki i juz 3 punkty straty???

1 polubienie

Gorzej 15:11. Po błędzie straty własnej. ale już 15:12.

Na niemieckim Eurosport mecz Szwecja :sweden: Węgry :hungary:
:face_with_diagonal_mouth:
Końcówka pierwszej połowy. Stan 16:13.

.ale od czego są zasoby internetu? Na przykład livetv.ru/pl gdzie można obejrzeć streamy live wszystkich ważniejszych wydarzeń sportowych. :sunglasses:

1 polubienie

16:15 do szatni. Niby źle nie jest.

1 polubienie

Tam się chyba logować trzeba?

Nie. Choć przekaz naszpikowany reklamami. Trzeba wykazać się cierpliwością. Reklamy po 30 sekundach można wyłączyć. AddBlocki nie działają. Ruskie serwery, trzeba trochę wyrozumiałości.

1 polubienie

To jest zdecydowanie PONAD oczekiwania.Ale ja zaczekam do konca.
Dosyć nianczenia i pieknych porażek [ktore ostatnio zbrzydły].

1 polubienie

Później spróbuję, tak, żeby mieć coś w rezerwie. Na razie z telewizora oglądam.

W razie pytań, pytać. Po otwarciu strony nie klikać na nic bez sensu, bo tylko pogorszy się sytuację. Strona tylko dla cierpliwych i wyrozumiałych. To są streamy od prywatnych osób, a nie relacja telewizyjna. Często dochodzi do blokowania nadawania transmisji streamera, bo było nie było, jest to nielegalne. Należy wtedy znaleźć i kliknąć w inny stream, publikujący tę samą imprezę. Zazwyczj jest ich 5-8 do wyboru. W różnych językach komentatora.

To dopiero pierwsza połowa, ale przy takiej grze Hiszpanów, możliwym jest wyszarpać zwycięstwo. Mecz brzydki, jak kupa, ale to w tej chwili najmniej ważne.

1 polubienie

16:16.
Karny dla nich, qrva. Tak to jest, jak się gubi w ataku. I 17:16.

.widziałem Wróbla cień. Do góry wzbił się niczym wiatr. :grinning:

1 polubienie

Cień, to ja mam nadziei, a nie orła.

2 polubienia

19:17 i kara dwóch minut dla nich. Gramy w przewadze i tracimy piłkę niecelnym strzałem.

Coorva,szkoda ze tego nie widze…Z zapisu wynika że to jest mecz do wziecia i to bez nadludzkich figur!
Hiszpanie są lepsi bo grają bez dołków…
Prawda czy fałsz? :wink:

20:17 po karnym. Szarpanina, tracimy na tym.

Piszę cały czas o tym, że Hiszpanie grają słabo, ale jak widać, to za mało dla naszych. To co, sami sobie maja bramki wrzucać?

1 polubienie

Okiem"ślepca"widzę że grają tak jak im to jest potrzebne.Jak to sie mówi,kontrolują grę…

1 polubienie

22- 18
Mniej nasi piorą bardziej naszych.:rofl: