I w ten sposób można wygrać każdy mecz.
Ale to Polska właśnie…
Kiedy przestój?
11:11 i nie dziel skóry na niedźwiedziu.
Już. Najpierw straciliśmy gola, a następnie oddaliśmy piłkę za darmo i jest 13:11. 14:11. Czas dla Polski. Mamo, biją nas…
Tylko nie zwalaj winy na mnie…
Coorna,pół piosenki i juz 3 punkty straty???
Gorzej 15:11. Po błędzie straty własnej. ale już 15:12.
Na niemieckim Eurosport mecz Szwecja Węgry
Końcówka pierwszej połowy. Stan 16:13.
.ale od czego są zasoby internetu? Na przykład livetv.ru/pl gdzie można obejrzeć streamy live wszystkich ważniejszych wydarzeń sportowych.
16:15 do szatni. Niby źle nie jest.
Tam się chyba logować trzeba?
Nie. Choć przekaz naszpikowany reklamami. Trzeba wykazać się cierpliwością. Reklamy po 30 sekundach można wyłączyć. AddBlocki nie działają. Ruskie serwery, trzeba trochę wyrozumiałości.
To jest zdecydowanie PONAD oczekiwania.Ale ja zaczekam do konca.
Dosyć nianczenia i pieknych porażek [ktore ostatnio zbrzydły].
Później spróbuję, tak, żeby mieć coś w rezerwie. Na razie z telewizora oglądam.
W razie pytań, pytać. Po otwarciu strony nie klikać na nic bez sensu, bo tylko pogorszy się sytuację. Strona tylko dla cierpliwych i wyrozumiałych. To są streamy od prywatnych osób, a nie relacja telewizyjna. Często dochodzi do blokowania nadawania transmisji streamera, bo było nie było, jest to nielegalne. Należy wtedy znaleźć i kliknąć w inny stream, publikujący tę samą imprezę. Zazwyczj jest ich 5-8 do wyboru. W różnych językach komentatora.
To dopiero pierwsza połowa, ale przy takiej grze Hiszpanów, możliwym jest wyszarpać zwycięstwo. Mecz brzydki, jak kupa, ale to w tej chwili najmniej ważne.
16:16.
Karny dla nich, qrva. Tak to jest, jak się gubi w ataku. I 17:16.
Cień, to ja mam nadziei, a nie orła.
19:17 i kara dwóch minut dla nich. Gramy w przewadze i tracimy piłkę niecelnym strzałem.
Coorva,szkoda ze tego nie widze…Z zapisu wynika że to jest mecz do wziecia i to bez nadludzkich figur!
Hiszpanie są lepsi bo grają bez dołków…
Prawda czy fałsz?
20:17 po karnym. Szarpanina, tracimy na tym.
Piszę cały czas o tym, że Hiszpanie grają słabo, ale jak widać, to za mało dla naszych. To co, sami sobie maja bramki wrzucać?
Okiem"ślepca"widzę że grają tak jak im to jest potrzebne.Jak to sie mówi,kontrolują grę…
22- 18
Mniej nasi piorą bardziej naszych.