Serwis Sportowy 25

Wszystko"zależy".
Miałem nadzieję że to bedzie wiadome w ciagu 24-48 godzin ale jesli nie jest,to znaczy raczej że grać nie powinna… :face_with_raised_eyebrow:

2 polubienia

No i cyrku ciąg dalszy…
Tak nigdy nie było i,albo bede sie upierał przy swej teorii o przeladowaniu kobiecego organizmu,albo,konsekwentnie,uznam to za kpiny i szachrajstwo zbyt bogatych panienek.
Tak na zimno,uważam że miesci się to w stosunku 70-80 do 20%
Po prostu,[ a jest to wyjatkowo proste!] tak nigdy nie było.
Nikt tego nie napisze bo to atak wprost na obecną sytuację i wiele zawodniczek.
Ja,moge sobie juz na to pozwolić.
I to co kiedyś waliło po oczach w wykonaniu niejakiej Nadii pietrowej,dzisiaj staje sie czymś w rodzaju,“krzyku mody”.To juz nie jest totalizator…
Mając na uwadze dobre imie Igi,podtrzymuje teze o przeładowaniu zawodniczek.Zresztą,wystarczy spojrzeć na,choćby kilka z nich…Poprawność polityczna nigdy nie pozwoli na anty unijna prawde o świńskim jedzeniu i normach owego…
Niech wiec każdy porówna sobie dziewczyny z lat 30,50,60,80,00 i obecne.To bardzo prosty zabieg,w dobie internetu.
Fajnie też,byłoby,porównać tenisistki z kulomiotkami,na przestrzeni lat.A to juz temat na prace,przynajmniej magisterium lub doktoranctwo.
Bo kto i w jakich barwach,byłby ekspertem?Profesor who??? :exploding_head:

2 polubienia

Optuję za przeciążeniami organizmu.

1 polubienie

Tak.Reszta to moja złość :disguised_face: :face_with_raised_eyebrow:
Niemniej to nie wygląda tak jak kiedyś…
Choćby nie wiem co…

1 polubienie

Baa…, kieeedyś…, kiedyś to, panie było, nie to co dzisiaj…, panie… :man_shrugging: :crazy_face:

Dziś jadę odwiedzić córką na Niemcy, dokładnie do Hamm i pojawię się dopiero wieczorem na forum, bo mam jeszcze coś ważnego sportowego do powiedzenia. Założę nowy serwis i pogadamy.

1 polubienie

Ja dzisiaj w pracy…
Pogadamy jedynie jeśli nic się nie wydarzy jak 3 dni temu…

1 polubienie

Zawsze do usług, panie dzieju, zawsze do usług… :grinning:

1 polubienie

Raczej Doktor Who.
Wazna jest rola, a nie aktor. :wink:
Co do roli płci i treningu? To niestety zawsze stosowano wspomagacze zwane dzis dopingiem. Nie zawsze jest on wykrywalny, czesto to sa po prostu predyspozycje - jakos wsrod plywakow wyczynowych murzynow nie ma, za to w biegach?