I znów wracany do tenisa.
Mam do powiedznia na razie tyle, ze w Warszawie trwa turniej WTA 250 z udziałem Igi Świątek, która potrzebuje rozgrzewki przed dalszymi startami i “odkupieniem win” po Wimbledonie.
I znów wracany do tenisa.
Mam do powiedznia na razie tyle, ze w Warszawie trwa turniej WTA 250 z udziałem Igi Świątek, która potrzebuje rozgrzewki przed dalszymi startami i “odkupieniem win” po Wimbledonie.
Świętek - Fręch 2:0 /6:2/6:1
I tyle w temacie.
Tak szybko?
A moze to i dobrze…
Wielki pech Magdy…Pewnie marzyła ze u siebie będzie jak w drużynowym turnieju,pół roku temu czy więcej…A tu bach,jebut!!!Iga na dzień dobry…
Szkoda.To może byłby ciekawszy półfinal,na przykład?
Patrzyłem na listę startową i jesli Iga tego nie wygra to…
W miedzyczasie,Magda Linette juz w ćwierćfinale w Pradze! Brawo!
Jutro Batumi-Lech Poznań…
Niestety, przegapiłem ten mecz, ale ponoć “zabieg” odbył się szybko.
Tymczasem dziś Iga pokonała Rumunkę Gabrielę Lee - 146 top. 6:3/6:2.
W I secie Iga sprawiała wrażenie, że mecz się sam wygra i Rumunka do jego połowy stawiała się nieźle, ale w końcu Polka wzięła się po swojemu do roboty i szybko set się skończył.
W II żadnych problemów nie było, różnica między tenisistkami kolosalna.
Teraz czekam na Majkę Chwalińską.Mam nadzieje ze nie przegapiłem
W I secie prowadzi Martić 4:1.
Oooo…Nie wiedziałem ze z Martic gra…Byłby cud gdyby wygrała…Jak dla mnie,to jeszcze nie ten etap…No ale nie takie rzeczy sie działy…
4:2 do 30. Ale widać różnicę, Chorwatka gra lepiej. Chyba, że padnie kondycyjnie, bo jest z 10 lat starsza od naszej.
5:2 słabo gra Polka.
5:3. Martic w tym gemie, jakby zadyszki dostała.
6:3.
1:0 dla Martić i nie widzę, że to się zmieni w II secie. Chyba…, że…
Niestety, powróciły problemy z netem u mnie…, muszę przerwać.
To jest jednak ponad sto miejsc różnicy i to nie na poziomie 3 setki gdzie wszystko jest płynne.Martic jest 56 bodaj…
Meldunek z"trasy wyścigu"
Oto Majka Chwalińska odmieniła losy meczu! po wyraznie przegranym,pierwszym secie z Petrą ,Martic 3:6,wygrała drugiego seta w tym samym stosunku.A na początku 3 seta,od razu przełamała Petre!!!
W miedzyczasie Raków raz jeszcze pokonał Astane,tym razem 1:0.
Trochę się poprawiło więc melduję, że II seta wygrała Chwalińska 6:3.
Chorwatka opanowała sytuacje i zrobiło sie 2:1.Tego gema Maja MUSI wygrać!
W Batumi tymmczasem jest 45 minuta i Lech remisuje 0:0.Zdaje sie ze to trudny do oglądania,mecz
I niech tak zostanie.
Majka nie wygra tego meczu.Straciłem wiarę…O jedno przełamanie za dużo…Jest 4:2 dla Chorwatki…
I juz jest 5:2…
Troche szkoda bo znakomicie zaczął sie trzeci set…
No niestety…
Matric-Chwalińska 6:3;3:6;6:3
Niemniej Polka puka do bram top-100…To sie powinno udać w tym roku!
1:0 dla Batumi…Normalnie powiedziałbym ze to wstyd ale…Niech sobie dojadą do końca jak chcą.Kompletnie nie istotne…
Mialem tylko nadzieję ze druzyna znowu chce wygrywać…
Co to jest za GOOVNIANY serwis to wp. to przechodzi ludzkie pojecie!
Lech zremisowal z Batumi 1:1 a te patalachy nawet 10 minut po meczu,nie skomentowaly i nie zauważyły ze bramka dla Lecha padła!!!
Istnieje nawet taka opcja w ich relacji,zwana"kluczowe momenty".
I co?
I nic.Wynika z tego ze żadnej bramki nie było…
Nie wiem czy im zadrościć mocy alkoholu?
Czy definitywnie kopnąć w doope ten portal lekeważących wszystko półgłówków
Kolego, zdecydowanie to drugie…
WPsport to o wszystkim tylko nie o sporcie. Zresztą caly portal razem z tymi swoimi pudelkami czy pomponikami funta kłaków nie jest wart.
Gdybym tam nie miala od lat poczty to bym nawet nie zagladala. Toz to glupsze od Onetu.
No zdecydowanie!Juz podczas mistrzostw w lekkiej,wszystko sprawdzalem na Onecie bo te kutasy spały w najlepsze,do 6 rano! Tu byla jednak inna sytuacja bo mialem calonocne transmisje na BBC
Cholerne przyzwyczajenie…
Nie zasluguja na 10% mojej dotychczasowej uwagi