Serwis sportowy 30. WIMBLEDON

Jak Wy się poświęcacie :joy: tak pilnie oglądać

Alternatywy:
Moje wielkie greckie wesele TVP1
Cztery strony folku na TVP2,
Ostatni Samuraj TVN,
Aniołki Charliego Polsat

2 polubienia

Alternatywy 4

2 polubienia

Hurkacz - Djokowić 6:7 6:7

Mecz przerwano ze względu na ciszę nocną i dziś będzie dokończony. Hubi oba sety przegrał o włos, grając z Djoko, jak równy z równym.

W ćwierćfinale Iga zagra ze Świtoliną, która po podobnym boju, jakim był bój Igi wygrała z Azarenką. Uważam, nie ujmując nic Ukraince, że jest łatwiejszą przeszkodą dla Igi od Belindy.

Świtolina - Azarenka 2:6 6:4 7:6.

1 polubienie

HuHu - Nole 6:7 6:7 7:5 4:6

1:3 w setach

Jak na wyrównany mecz przystało, HuHu dążył do wyrównania wyniku meczu w setach, a Nole konsekwentnie mu w tym nie pomagał.

2 polubienia

Zrzut ekranu (331)

Coś Ty tam nabazgrał @ZiraaeL powyżej? Ja nie wspomagałem HuHu w jego dążeniach? Wspomagałem, jak mogłem, ale HuHu tego nie wykorzystał, co w konsekwencji doprowadziło, że przegrał mecz. Gra była uczciwa. On grał dobrze i ja grałem dobrze. Wygrał lepszy.

2 polubienia

Prorok :wink:

2 polubienia

“Trochu” poza domem było się mi.
Alem wrócił cały i zdrowy, aby znów upierdliwie tu nadawać. Dziś będzie o Idze i Switolinie. :sunglasses:

1 polubienie

Wzialbys sie za wojny punockie dla odmiany :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Iga Świątek p Elina Switolina.

SET 1.
I przełamanko dla Igi 1:0-AD./ 2:0-0./ 2:1-30./ 2:2-AD./ 3:2-AD./ 4:2-15./ 4:3-0./
5:3-AD./ 5:4-30./ 5:5./ 5:6-0./ Iga błąd za błędem, 11 punktów z rzędu dla Switoliny. 5:7
Od stanu 5:3 Iga przestała grać, grała z drugiego serwisu i wszystko psuła, co dodało skrzydeł rywalce.
Na tym kończę ponieważ nie będę miał za kilka minut przez jakiś czas zasięgu.

Слава Україні :ukraine:

4 polubienia

Iga dziś wyjątkowo słaba i irytująca błędami

2 polubienia

Kończymy ten smutny temat.

1 polubienie

Smutno to dopiero się zrobi jak Sabalenka wygra z Jabeur. Wówczas spadnie z pierwszego miejsca w rankingu Iga.
Póki co piłka w grze.
W pierwszym secie Sabalenka prowadzi z Jabeur
5 : 4

2 polubienia

No i wizja dramatu coraz bliższa dla Igi.
Sabalenka jak na razie wygrywa pierwszego seta
7:6 w tie breaku 7 do 5.

1 polubienie

I zrobiło się ciekawie drugiego seta Jabeur wywalczyła i go wygrała.
Sabalenka vs Jabeur
7:6, 4:6.

Głupio powiedzieć, ale uśmiech wraca, gdyż Sabalenka mogłaby przegrać… Skomplikowany ten świat uczuć.

1 polubienie

Jest. Dobrze. ONS. :muscle:

2 polubienia

No to rewelacja. Ons wygrała, może to będzie pierwsza Arabka w historii, która wygra turniej. A niech tam jej.
Najważniejszy news to ten, że Iga Świątek może dalej śrubować swój rekord tygodni spędzonych na pierwszym miejscu w rankingu.
Oglądam końcówkę tego meczu teraz, i widać, że Sabalenka grała dosyć ociężale.

1 polubienie

Ale blisko zimnego prysznica bylo…

2 polubienia

Wciąż ma 470 punktów rezerwy Świątek. Sabalenka tego roku, co tu dużo mówić jest HOT tego roku.

1 polubienie